Tománozzatok! Megéri!

Toman sikersztorik

A Toman Diet „házhoz jött” Békéscsabára!

Számtalan leadott kiló, siker és sikerélmény, lendület, öröm, boldogság! Rólunk mondták - velünk fogytak: Toman sikersztorik!

Sok helyen hallottam, olvastam Szabináról és a Toman Diet életmódprogramról, elkezdett érdekelni a dolog. Először csak a Facebook oldalt követtem, ahol rendszeresen új információkat és híreket olvashattam – egyre biztosabb lettem abban, hogy ez a diéta pont nekem való! Nagy volt az örömöm, amikor nálunk, Békéscsabán is megnyílt a Toman szalon. Természetesen az elsők között voltam, akik felkeresték!

Legnagyobb meglepetésemre (más fogyókúrás tapasztalatommal szemben) minden olyan volt, és úgy történt, ahogy korábban olvastam: a termékek tényleg isteniek, Timi (Szász Tímea okleveles konzulens) maximális segítőkészségéről már nem is beszélve. Tényleg fogta a kezem: sok hasznos ötlettel látott el, az állandó kontroll pedig kitartásra sarkallt.

Két hét alatt 5 kiló!

Az első szakasz picit nehezebb volt, de a látványos eredmény (5 kiló két hét alatt!!!) után minden kétségem elszállt a folytatással kapcsolatban. A második szakaszban a snack termékek és bejöttek a képbe - nagyon finomak, ráadásul könnyen zsebre tehetők, mindig kéznél vannak. A legnagyobb örömöm persze az, hogy sikerült a kitűzött célsúlyom alá mennem.

Életem egyik legjobb döntése volt!

Most, hogy a 4. szakasz szerint étkezem, semmi nehézséget nem érzek. Változatos ételeket eszem, és még akkor is sikerült fogynom, mikor már csak az elért eredmény megtartása volt a cél. Teli vagyok energiával és tényleg jól érzem magam a bőrömben, ami persze nem csak a diétának, hanem azoknak a pozitív visszajelzéseknek is köszönhető, amiket nap mint nap kapok ismerősöktől, barátoktól. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam. Nagyon hálás vagyok Szabinának, hogy megalkotta a Toman Diet-et. Mindenkinek szívből ajánlom. Tománozzatok! Megéri.

 
Tetszett Nikolett története? Jelentkezz be Te is a Timihez a békéscsabai Toman Diet szalonba és válts életmódot sikeresen, éhezés nélkül!