Hiszem, hogy amit a Toman Diet ad, nem egyszerűen egy szebb, formásabb alak. Mindenkinek pozitívan változik meg az élete a pillanatban, amikor velünk kapcsolatba kerül. Tudom, hogy így van. Nap mint nap tapasztalom.
15 éve élvonalbeli divatmodell, reklámkampányok arca, dolgozik hazai és nemzetközi kifutókon. Gyermeke születése után talált rá a fehérjediéta módszerére, amely számára is segített a szülés utáni fogyásban, így újra a magazinok címlapjára került.


"Kislányom születése előtt tíz évig modellkedtem, a szüléssel azonban elvesztettem a szakmában elvárt karcsúságomat. Korábban ha picit fogynom kellett, mindig a koplalást választottam, de érettebb fejjel, anyaként, úgy döntöttem, más megoldás után kell néznem. Nem csak az volt fontos, hogy visszanyerjem korábbi formám, az is számított már, hogy egészséges maradjak, a fogyásom pedig tartós legyen.
Kerestem, kutattam, így találtam rá a fehérjediétára. Minden elvárásomnak megfelelt. Gyors fogyás mellett egy fenntartható állapotot ígért, miközben még egészségesebbé válhatok.
2012-re már tudtam, azt, amit megtapasztaltam, szeretném továbbadni. Misszióm lett elmondani másoknak is, nekem mi segített. Hogyan lettem újra önmagam. Sőt! Önmagam egy még jobb kiadásban.
Az eredményt, amit elértem hosszú távon tudtam tartani, szerettem volna, ha ezt minél többen megtapasztalhatják. 2012-ben az általam is használt fehérjediétás termékcsaládot kezdtem el forgalmazni Magyarországon, ezzel számtalan vendégemnek segítettem megszabadulni súlyfeleslegétől.
A program egyik lényeges eleme volt, hogy a fogyni vágyók számára nem csak terméket adunk el, folyamatosan kísérjük őket, konzultációkon találkozunk. Dokumentáljuk a változást, tanácsokkal segítjük őket, itt van lehetőség arra, hogy megosszák velünk tapasztalataikat. Vendégeim visszajelzései és kérései meggyőztek arról, hogy egy új termékkínálat kialakításával még jobb eredményeket tudunk közösen elérni. Ezért kezdtem saját fejlesztésbe, és megalkottam a Toman Diet fehérjediétát. Franciaországban találtam gyártót, 2016-ban pedig a legnagyobb elhivatottsággal kezdtem saját márkám magyarországi forgalmazásába.
A termékek fejlesztése során folyamatosan konzultáltam szakorvosokkal, dietetikusokkal. A termékek nem csak a fogyásban segítik vendégeimet, hanem egy helyes étrend hosszú távú kialakításában is.

Várom személyes találkozásunkat!"


BEJELENTKEZÉS