ROST+

4 290 Ft

Gluténmentes 100% Természetes anyagból előállított búzarost

Étrend-kiegészítő

Leírás

Gluténmentes termék

Vízoldható élelmiszer rost – vízben oldható étrend-kiegészítő magas rosttartalommal (szárazanyag tartalom 82%), magas emésztési toleranciával. Rövid és hosszútávú használat során is prebiotikus hatást idéz elő és segíthet a kalóriabevitel szabályozásában.

A ROST+ fogyasztása (napi két alkalommal, körülbelül 17-20 g összesen) eltelít, így pozitívan befolyásolja az éhségérzetet, az anyagcserét és a testsúlyt.

Hatékony rostpótló és rostbevitel-növelő élelmiszer. Segítséget nyújthat a súlykontroll és a túlsúllyal járó krónikus anyagcsere rendellenességek esetén. Számos bizonyíték igazolja, hogy a ROST+ rezisztens dextrin használata (8g naponta) prebiotikumként működik, miközben nem okoz emésztési zavarokat, sem hasmenést. Más vízoldható rosttal összehasonlítva, a vizsgált rezisztens ROST+ dextrin kimagaslóan jól tolerálható és nem okoz emésztési kellemetlenséget.

Jótékony hatással lehet:

  • az ásványi anyagok felszívódására
  • az immunrendszer erősítésére
  • az irritábilis bélszindrómára és a gyulladásos bélbetegségekre
  • a zsíranyagcserére
  • az étvágy szabályozására

A ROST+ eredményesnek bizonyult a túlsúllyal küzdők súlyszabályozásában. A ROST+ hatásait vizsgáló tanulmány során 120 férfi vett részt egy 12 hetes diétában, melynek végén az alanyok az éhségérzet jelentős csökkenéséről számoltak be, mely ezáltal a kalóriabevitel csökkenésével és további súlyvesztéssel járt. Egészséges önkénteseken végzett kutatások alapján a ROST+ további pozitív hatásokkal rendelkezik: A ROST+ képes csökkenteni az inzulinrezisztenciát, javít a metabolikus szindrómák állapotán, javít a zsír és izomszövet arányán, szabályozza az étvágyat és az energiabevitelt.

Miért gluténmentes?

Hivatalosan az európai 828/2014 rendelet szerint Gluténmentesnek nevezhető az a termék, amely kevesebb mint 20 mg/kg glutént tartalmaz. A termék nem nevezhető gluténmentesnek e határérték felett. Bár a ROST+ búzából készült, a glutént speciális eljárás során kivonták belőle, így mértéke nem haladja meg a rendeletben leírt határértéket.

Gluténmentes termékeink elszámolhatók Vitamin Egészségpénztárra!

OGYÉI regisztrációs szám: 19993/2018

 

További információk

Kiszerelés

400 gr/tégely

17 kilótól szabadultam meg éhezés és szenvedés nélkül
Sosem voltam nádszálkisasszony…
A rég várt sikerélmény megérkezett – Judit legjobb döntése!

Éves szőrtelenítés bérlet