ROST+

Gluténmentes 100% Természetes anyagból előállított búzarost

Étrend kiegészítő

Leírás

Vízoldható élelmiszer rost – vízben oldható étrend kiegészítő magas rosttartalommal (szárazanyag tartalom 82%), magas emésztési toleranciával. Rövid és hosszútávú használat során is pro-biotikus hatást idéz elő és segíthet a kalóriabevitel szabályozásában.

A ROST+ fogyasztása (napi két alkalommal, körülbelül 17-20 g összesen) eltelít, így pozitívan befolyásolja az éhségérzetet, az anyagcserét és a testsúlyt.

Hatékony rostpótló és rostbevitel növelő élelmiszer. Segítséget nyújthat a súlykontroll és a túlsúllyal járó krónikus anyagcsere rendellenességek esetén. Számos bizonyíték igazolja, hogy a ROST+ rezisztens dextrin használata (8g naponta). Pro-biotikumként működik, miközben nem okoz emésztési zavarokat, sem hasmenést. Más vízoldható rosttal összehasonlítva, a vizsgált rezisztens ROST+ dextrin.

Kimagaslóan jól tolerálható és nem okoz emésztési kellemetlenséget.

Jótékony hatással lehet:

  • az ásványi anyagok felszívódására
  • az immunrendszer erősítésére
  • az irritábilis bélszindrómára és a gyulladásos bélbetegségekre
  • a zsíranyagcserére
  • az étvágy szabályozására

A ROST+ eredményesnek bizonyult a túlsúllyal küzdők súlyszabályozásában. A ROST+ hatásait vizsgáló tanulmány során 120 férfi vett részt egy 12 hetes diétában, melynek végén az alanyok az éhségérzet jelentős csökkenéséről számoltak be, mely ezáltal a kalóriabevitelt csökkenésével és további súlyvesztéssel járt. Egészséges önkénteseken végzett kutatások alapján a ROST+ további pozitív hatásokkal rendelkezik: A ROST+ képes csökkenteni az inzulinrezisztenciát, javít a metabolikus szindrómák állapotán, javít a zsír és izomszövet arányán, szabályozza
az étvágyat és az energiabevitelt.

Miért gluténmentes

Hivatalosan az európai 828/2014 rendelet szerint Gluténmentesnek nevezhető az a termék, melyben kevesebb mint 20 mg/kg glutént tartalmaz. A termék nem nevezhető glutén mentesnek a e határék felett. Bár a ROST+ búzából készült, a glutént speciális eljárás során kivonták belőle, így mértéke nem haladja meg a rendeletben leírt határértéket.

További információk

Kiszerelés

400 gr/tégely

“Segít a munkában, koncentráltabb vagyok, önbizalmat ad!”
“Nagyon hamar jönnek az eredmények!”
“A te termékeid mentik meg a hétköznapjaimat!”