Egészségesen, Tománosan – szakácskönyv

4 490 Ft

TOMÁN SZABINA bő másfél évtizeden keresztül dolgozott divatmodellként. Gyermeke születése után talált rá a fehérjediétára, amely sokat segített neki a szülés utáni fogyásban. A nevével fémjelzett módszer lényege, hogy a fogyni vágyók a hagyományos ételek helyett fehérjében gazdag, de cukormentes vagy csökkentett cukortartalmú készítményeket fogyasztanak.

Leírás

Sokan fogytak már le az ő módszerével, és nap mint nap egyre többen keresik fel, mert csatlakozni szeretnének a programhoz. A vendégek hétről hétre karcsúbban és kiegyensúlyozottabban élik mindennapjaikat, és az eredmények láttán örömmel változtatnak életmódjukon. Egyre sürgetőbbé vált egy olyan szakácskönyv megírása, amely változatosabbá teszi a Toman Diet lelkes követőinek étrendjét és mindazokét, akik szeretnék kipróbálni a fogásokat.

A receptek összeállításában és elkészítésében Kocsis Bálint mesterszakács séf, a gasztronómia nagykövete segédkezett. A legújabb konyhaművészeti trendeknek és a Toman Diet elveinek maximálisan megfelelve mind látványukban, mind ízükben kitűnő fogások várják olvasóinkat és mindazokat, akik velünk szeretnének fogyni.

Ez a szakácskönyv azoknak szól, akik tudják, milyen eredményes ez a módszer, és színesíteni szeretnék az étrendjüket vagy csak kipróbálnának egészséges és ízletes ételeket.

Csatlakozzon ön is!

Fogyasztói ár: 4990 Ft
Toman törzsvásárlóinknak: 4400 Ft

Viki fogyása
9. rész – Önbizalom
Sikeres Toman Diet
18. rész – Megtörtént a CSODA
Sikeres Toman Diet
17. rész – Mennyit ér és mennyibe kerül az egészségünk?
Novemberi akciók

Akciós alakformálás