Tartós szőrtelenítés

Tartós szőrtelenítés bérlet

Tartós szőrtelenítés bérlet

Légy boldog és elégedett! - Régóta keresed a tartós módszert a nem kívánt szőrszálak eltüntetésére, de sehogyan sem találod? Felejtsd el a fájdalmakat és a körülményes technikákat! Válaszd a Toman Shape tökéletes és tartós megoldását!

Tökéletes és tartós – miért?
Bizonyított tény, hogy a szőrtüszőt az aktív, fejlődési (anagén) fázisában lehet a leghatásosabban eltávolítani. A Toman Shape által végzett diódalézeres szőrtelenítő eljárás pont ebben a szakaszban „támad”, így a szőrtelenítés bizonyítottan tartós eredményre vezet! Természetesen több kezelésre van szükség, hiszen az inaktív tüszők később érik el ezt a fázist, így ezek csak a következő kezelések során távolíthatók el.

Szolgáltatásaink: 

– Tartós szőrtelenítés diódalézerrel
– Egyénre szabott, a szőr- és bőrtípusnak megfelelő, hatékony, gyors és kíméletes kezelések
– Professzionális szakemberek

Tartós szőrtelenítés

Tartós szőrtelenítés - Toman Shape

Legyen a bőröd mindig sima és bársonyos – gyanta, borotva, epilátor NÉLKÜL, a kíméletes és biztonságos - a Cocoon Medical Elysion szőrtelenítő gép segítségével!

  • Ezt a diódalézeres gépet kifejezetten tartós szőrtelenítésre fejlesztették, tesztelték és optimalizálták, így abszolút biztonságos.
  • Működése során a lézer a szőrszálak pigmentjét, a melanint támadja, nem a szőrtüszőt (hiszen maga a tüsző átlátszó), majd a szőrszál végigégetésével pusztítja el azt.
  • Fontos tudni, hogy a beépített hűtőrendszer megakadályozza a bőr felforrósodását, ezért nincs kellemetlen, égető érzés. Ez a kíméletes eljárás nem károsítja a bőrt, sőt lehetővé teszi a szőrzet hatékony eltávolítását még az arc legérzékenyebb bőréről is.

Hány kezelésre van szükség?
A kezelések száma a bőr fotótípusától, a kezelt zónától és természetesen egyedi érzékenységtől, adottságoktól függ. Általában a szükséges kezelések száma 6 és 10 között mozog.

Meddig tart a kezelés?
A kezelés időtartama területtől függően 3 perctől (pl. a felső ajkakon, hónaljon) egy óráig (pl. az egész lábon) változhat.

Mellékhatások
Az eljárás nem fájdalmas és toleráns a bőrhöz. A kezelés során enyhe meleg és finom csípkedés érezhető. A mellékhatások minimálisak, a bőrtípustól függően eltérőek, leggyakrabban gyorsan elmúló kipirosodás jelenik meg.

Jelentkezz be hozzánk az alábbi szalonokban!