Bízza fogyását szakértőkre!

A Toman Diet nem „csodaszert” kínál, hanem egyénre szabott és személyes konzultációval egybekötött életmód-tanácsadást. Vendégeink fokozatosan és biztonságosan, okleveles konzulenseink felügyelete mellett alakítjak ki új életformájukat. Sőt, megtanítjuk azt is, hogy változatos, fehérjedús étrenddel, koplalás nélkül hogyan érhetik el és tarthatják meg ideális testsúlyukat.

Velünk könnyebb:✓ Nem csak diéta, hanem tartós életmódváltás

✓ Sokéves tapasztalat a fehérjediéta „úttörőjétől”

✓ Személyre szabott, biztonságos, kontrollált

✓ Könnyen, éhsegérzet és lemondások nélkül

✓ Finom, változatos és jóizű ételekkel

✓ Kalóriaszegény csokikkal, müzlikkel, desszertekkel

Révész Károly

Révész Károly

 

Prémium minőségű termékek


Termékeink között mindenki megtalálja a kedvencét! A könnyen, gyorsan elkészíthető, házia vagy modern ízvilágú és gluténmentes ételek mellett mennyei desszertek, csokik és müzliszeletek feledtetik velünk, hogy tulajdonképpen fogyókúrázunk.

Álomsúly könnyedén, éhezés nélkül

A Toman Szabina által alapított Tomán Lifestyle 2015-től saját márkás fehérjediétás termékek forgalmazója és az ehhez kapcsolódó életmódprogram megalkotója. A Toman Diet sikerének titka: vendégeink szakértő felügyelet mellett megtapasztalják, hogy milyen éhezés nélkül, prémium kategóriás élelmiszerek széles választékával elérni és megtartani ideális testsúlyukat. Napjainkban a Toman Lifestyle már nem csak a diétáról szól: a Toman Vital természetes hatóanyagai a szervezet harmonikus egyensúlyának fenntartását segítik, a Toman Shape alakformáló gépei hozzájárulnak a látványos eredményekhez, a Toman Snack gondoskodik arról, hogy ne kelljen lemondani a finomságok okozta élvezetekről.

Toman Diet Nagykanizsa - elérhetőségek

 

Bejelentkezés - Toman Diet Nyíregyháza

 


Feliratkozom a hírlevélre, hogy ne maradjak le a szuper akciókról!