Wellness Café - Interjú Szabinával

Tomán Szabina mindig csúcsformában és másoknak is segít

Wellness Café – Interjú Szabinával

Interjút készített a Wellness Café Szabinával. Tomán Szabina mindig csúcsformában és másoknak is segít. Így kezdődik az írás, amire nagyon büszkék vagyunk és köszönjük szépen!

“Tomán Szabina sikeres modell, üzletasszony, aki amellett, hogy magát mindig igyekszik csúcsformában tartani, másoknak is próbál segíteni a fogyásban és az egészséges életmódban – elmesélte, hogyan.

Modellként hogyan tartottad magad formában, hogyan ügyeltél a súlyodra, hogyan mozogtál?

A bemutatókra mindig éheztetéssel kínoztam a testemet, mert az volt a leggyorsabb út a fogyáshoz. Itt mi nem is súlyban mértük a fogyást, hanem centikben. A 90-60-90-nek kellett mindig megfelelni és arra törekedtem, hogy minél hamarabb elérjem az ehhez tartozó testsúlyt. Mivel sokat utaztam, a sport nem volt mindennapos része az életemnek. Amikor kevesebb munkám volt, akkor többet tudtam magamra figyelni. Az utazások közben sem hagytam ki mondjuk a felüléseket, amiket lakáson belül meg lehetett csinálni. Volt egy-két olyan gyakorlat, amit az edzőm mutatott meg. Emellett a futás az, amihez még tudtam nyúlni, amikor külföldön voltam.”

Kíváncsiak vagytok az interjú többi részére?

Kattintsatok és olvassátok el a teljes cikket! Katt ide: Wellness Café interjú Szabinával