Teljesen megváltozott az életem!

Toman sikersztorik

Vettem egy nagy levegőt és elindultam – egy csodás utazás kezdődött!

Számtalan leadott kiló, siker és sikerélmény, lendület, öröm, boldogság! Rólunk mondták - velünk fogytak: Toman sikersztorik!

Újra teljes életet élni…

Folyamatos súlyproblémákkal küzdöttem. Három gyermeket szültem - sajnos a kilók a szoptatás alatt is csak felfelé szaladtak!
Nagyon szerettem volna újra teljes életet élni! A gyerekeimmel önfeledten játszani, kirándulni és persze a csodás férjemet újra elcsábítani… Mondjuk ő mindig szépnek tartott, de soha nem tetszettem magamnak igazán a hízás után!

Szigorú voltam önmagamhoz és a kitűzött célomhoz!

Zsanit (Váradi Zsanett okleveles konzulens) egy barátnőm által ismertem meg, és miután kiderült, hogy hol dolgozik, kértem tőle egy időpontot konzultációra.
Félve vágtam bele az új életembe! A mérlegre rá sem szerettem volna állni! Aztán vettem egy nagy levegőt és elindultam az úton! Egy csodás utazás vette kezdetét: egy egészséges, fitt, boldog élet!
Alapvetően akaratos és kitartó embernek tartom magam, de az első két hét nem volt könnyű… Sokat segített, hogy a férjem is mindig bíztatott! A legnehezebb számomra az volt, hogy betartsam az előírt napi vízmennyiséget. Később kiderítettem, hogy a mai világban mi sem egyszerűbb ennél: csak be kellett állítani egy figyelmeztető applikációt a telefonomon!
A Toman Diet konzultációs diéta nálam azért működött, mert szigorú voltam önmagamhoz és a kitűzött célomhoz: mindent betartottam! A saját lelkiismeretem mellett pedig mindig ott volt Zsani is, aki végig fogta a kezem és vezetett az úton.

13 hét - mínusz 21 kiló! Mosolygósabb, elégedettebb és egészségesebb lettem!

Most a harmadik szakaszban vagyok! Már teljesen megszoktam a napi ötszöri étkezést (még rágondolni se jó: a diéta előtt borzalmas mennyire rosszakat ettem, ráadásul csak napi kétszer).  A Toman Diettel új ételeket, egészséges alapanyagokat ismertem meg, amiket a diéta után is gyakran és szívesen fogyasztok.
Teljesen megváltozott az életem! Minden téren! Boldogabb, mosolygósabb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb lettem! Reggel ötkor fitten ébredek és egész nap tele vagyok energiával! Az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres sport is az életem része lett, ami nélkül természetesen nem lett volna teljes a siker. Végre elégedett vagyok magammal minden téren!
Azoknak, akik még csak gondolkodnak, azt üzenem, hogy megéri belevágni! A Toman Diettel úgy értem el ezeket az eredményeket, hogy soha nem éheztem!

"Kitartást kívánok mindenkinek!"

Tetszett Magdolna története? Jelentkezz be Te is a nagykanizsai Toman Diet szalonba és válts életmódot sikeresen, éhezés nélkül!