Elégedett vendég

Szegedi Csaba
Szegedi Csaba

Vendégvélemény Szegedi Csabától

Lelkesítő, inspiratív. Mint a hangja! Ilyen hanghoz nem is csodálkozunk, hogy ilyen szív társul. Köszönjük a véleményt!

Azért működik nálam ez a diéta és azért merem ezt a lehető legőszintébben ajánlani másoknak, akár más kollégáknak is, mert azzal, hogy az igazi “tehertől” mentesül a testem, azzal rengeteg energiám szabadul fel. Hegyeket bírnék mozgatni, és ez hallatszik a hangomon is. Sosem voltam ilyen jó hangi állapotban, mint mostanság, dugig vagyok energiával!!!

5 kérdés, 5 válasz és egy őszinte ajánlás

Az első két hétben a legnehezebb számomra az volt, hogy…
Nagy meglepetés volt, hogy az eddigi sikertelen tapasztalataimmal ellentétben most nem kellett magam megerőszakolni, hogy betartsam a dolgokat. Nem éheztem, nem szenvedtem. A Toman Diet termékek nagyon finomak, nagy a választék és fogyasztásuk élvezetet nyújt. Természetesen nem mondom, hogy könnyű volt lemondani a megszokott dolgokról, de segített a tudat, hogy ez nem fog örökké tartani, illetve az, hogy szemmel láthatólag elkezdődött valami, valami, ami meg fogja változtatni az életemet.

Azt érzem, hogy nálam a Toman Program azért működött, mert…
Azért működik, mert a fogások könnyen és bárhol elkészíthetőek. Operaénekesi rohanós, stresszes életemben ez nagy segítség.  És maga a tény is rendkívül sok erőt adott, hogy itt nem az izomból veszítve történik a súlycsökkenés, hanem azért, mert kifejezetten a fölöslegből fogyunk. A Toman termékek pajzsként védik az izomzatot a szervezet bontása ellen, így annak nincs más lehetősége, minthogy az évek alatt felhalmozódott és lerakódott szénhidrát, zsír és cukor raktárakat égesse el. Sosem voltam még ennyire motivált. Az egészségem, a családom és a munkám az, mi sokkal többet, sokkal jobbat érdemel.

A szokás, amit a Toman Program miatt alakítottam ki, és a fogyás után is tartom magam hozzá…
A legfontosabb a rendszeres napi 6 étkezés. Legyen bármennyire is bonyolult, ennek akkor is működnie kell. Aztán itt a vízbevitel, ami nálam minimum napi 3 litert jelent. Fölfedeztem új recepteket, új főzési praktikákat, amiket akkor is fogok használni, ha már elértem a kitűzött célt.

A legkedvesebb Toman Diet termékem:
A kínai és a paradicsomleves, a körtés-csokis puding és az erdei joghurt.

Tippem azoknak, akik még csak gondolkodnak azon, hogy belevágnak…
A legnagyobb szeretettel ajánlom, mert nincs sem veszteni sem pedig félnivalójuk. Ez az egyetlen módszer, ami igazán, ami hosszútávon működik. Jojóefektus kizárva. Az izomzat védve, csak az távozik a szervezetből, aminek egyébként sincs ott semmi keresnivalója.

Sikerülni fog!!!