Elégedett vendég

Pálmai Anna

Vendégvélemény Pálmai Annától

5 kérdés, 5 válasz és egy őszinte ajánlás

Pálmai Anna 10 kilós fogyása óriási öröm számunkra is. Egy olyan sok szeretettel, és életenergiával teli színésznő, mint ő, megérdemli, hogy a testében is jól érezze magát. A szokásos kérdéseket vettük vele is végig. Hátha segíteni tudja a döntést, érdemes elkezdeni a Toman programot.

  • Életkor: 32
  • Leadott kilók száma: 10

Az első két hétben a legnehezebb számomra az volt, hogy…

Hogy a napi étkezéseket előre megtervezzem. Előző este zöldséget és húst pároltam, dobozoltam, vizet vettem. Szerencsére volt segítségem,és úgy érzem komoly lépést tettem az életemben azzal,hogy rendszerességre neveltem magam. Mindig volt a táskámban zöldség és csirkemell sonka, arra az esetre ha megéheznék. Biztos voltam magamban és Szabinában is, aki megadott minden segítséget ahhoz, hogy túllendüljek a lelki és fizikai holtpontokon.

Azt érzem, hogy nálam a Toman Program azért működött, mert…

Különbözik minden más diétától. Jóllakottságérzet, derű, kirobbanó energia. Ezek a szavak jutnak eszembe elsőre, ha jellemeznem kell a Toman Programot. Ez egy életstílus, egy életforma, ami nekem tökéletesen bevált.

A szokás, amit a Toman Program miatt alakítottam ki, és a fogyás után is tartom magam hozzá…

Az a napi minimum 2 liter víz bevitele, illetve a fehér cukor és a liszt teljes elhagyása.

A legkedvesebb Toman Diet termékem:

A cappuccino desszert, illetve a narancsos és a csokis piskóta tallér!!!

Tippem azoknak, akik még csak gondolkodnak azon, hogy belevágnak…

Próbáld ki a Toman programot, mert kedves, szakértő emberek fogják majd a kezed végig! Nagyon hamar óriási sikerélményben lesz részed, és mivel a saját erődre is szükség lesz, büszke leszel magadra, hogy megcsináltad! A hangsúly itt nem is a fogyáson van elsősorban, hanem azon, hogy lehet máshogy is élni, lehet máshogy is enni. Tudatosan, egészségesen. Csodálatos megszabadulni a fáradtságtól, az állandó éhség- vagy telítettség érzéstől, a rossz táplálkozási szokások nyomán kialakult bűntudattól. Megszépül a haj, a bőr, az egész test, és végül de nem utolsó sorban: a lélek is!!! Én végtelenül hálás vagyok Tomán Szabinának,hogy megtanított arra,hogyan éljek egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet!

Nagyon finomak a termékek, hamar megtanulható, milyen alapelvekre épül a program és a gyakorlatba is pillanatok alatt beépíthető. Szabina körültekintő szakértelme és odafigyelése mellett a felesleges “kacat kajákat” elhagyva az ember napról napra testileg, lelkileg átalakul, megtisztul, megújul.