Elégedett vendég

Sikeres Toman Diet

Vendégvélemény Marton Évától

5 kérdés, 5 válasz és egy őszinte ajánlás Marton Évától, akinek a Csokifüggő naplója írásait köszönhetjük!

Az első két hétben a legnehezebb számomra az volt, hogy…
… le kell nyomni a torkomon azt a sok(k) zöldséget… és hogy ellenálljak a kísértésnek, mint például bekapni „csak egy pici” csokit, „csak egy szem” szőlőt, enni „csak egy gombóc” fagyit….
Egy-egy ilyen apró falatot korábban jóváhagytam magamnak, mondván ilyen pici úgysem számít. A Toman Diet első konzultációján azonban egyértelműen elmagyarázta Zsófi, hogy egy-egy ilyen falat felborítja a rendszert, és ellen kell állnom, mert dugába dől az egész diétám….

Azt érzem, hogy nálam a Toman Program azért működött, mert…
… a csokifüggőségem mellett vidáman tudtam tartani a diétát, hosszútávon is. A Toman Diet shake-ek, pudingok, kávék, smoothiek, snack-ek teljes mértékben kielégítik az édesség utáni vágyamat.

A szokás, amit a Toman Program miatt alakítottam ki, és a fogyás után is tartom magam hozzá…
…. a rendszer és a „tiszta” étkezés. Ebbe beletartozik a megfelelő mennyiségű víz, az időintervallumok betartása két étkezés között, a sok zöldség (amit eleinte utáltam és a diéta alatt szerettem meg) és a napi maximum egy „desszert”. A diéta tanított meg arra, hogy figyeljem a bolti termékek összetételét, és segített megérteni, hogy attól, hogy egy termékre rá van írva, hogy „natúr” vagy „diétás”, attól még nem feltétlen jó az összetétele, sőt, van olyan „natúr” joghurt, ami olyan zsíros, hogy egy tábla csokival vetekszik az energiatartalma….

A legkedvesebb Toman Diet termékem:
… a bevonatos keksz és a mogyorós-karamellás csoki. Ezekből bármennyit meg tudnék enni….

Tippem azoknak, akik még csak gondolkodnak azon, hogy belevágnak…
Ha eredményt akarsz elérni legyél fegyelmezett. Hiába van egy szuper módszer, egy tündéri szakértő, aki fogja a kezünket, ha nem tartjuk be az előírtakat, nem fog működni a diéta. Igen, az első két hét kicsit spártai, de utána jön a folytatás, egy vidáman tartható diéta. Néhány hónap múlva, amikor feljön a rég kihízott farmer, és sorra kapjuk a bókokat az elért látványos eredmény után, már nem is emlékszünk az első két hét küzdelmeire. Hajrá!