Elégedett vendég

Csákányi Eszter
Interjú Csákányi Eszterrel

Vendégvélemény Csákányi Esztertől

Hiteles és őszinte, töretlen energiákkal van jelen az életünkben! Csákányi Eszterrel beszélgettünk a működő Toman Diet programról.

5 kérdés, 5 válasz és egy őszinte ajánlás

Hiteles és őszinte, töretlen energiákkal van jelen az életünkben! Csákányi Eszterrel beszélgettünk a működő Toman Diet programról.

Az első két hétben a legnehezebb számomra az volt, hogy…

Igazán nehéz az első két hét előtt volt, eldönteni, hogy belevágok. Ha már eldöntötte az ember, akkor nem nehéz az első két hét sem.

Azt érzem, hogy nálam a Toman Program azért működött, mert…

Mert nagyon hiszek benne. Alapvetően már sok fogyókúrát kipróbáltam, viszonylagos sikerrel. Ebben annyira bízom, hiszen az én életemmel, mert én az a fajta vagyok aki sokszor szeret enni. Így a napi ötszöri kell étkezés nagyon nagy segítség. Nem az történik, hogy nem ehetsz, mint más diétáknál, hanem hogy igen, ezért sok új energiát ad és biztonságban érzem magam. Ez számomra nagyon fontos.

A szokás, amit a Toman Program miatt alakítottam ki, és a fogyás után is tartom magam hozzá…

Igazából az ember furcsa módon, mert gyarlóak vagyunk, azt viszi tovább, ami neki hasznos. Megtanultam a diéta közben szeretni a zöldségeket és gyümölcsöket, mert én igazi húsevő voltam előtte. Az egészséges életmódra tanít, ez nagyon nagy segítség, hogy ezzel éljek és ne visszaéljek.

A legkedvesebb Toman Diet termékem:

Érdekes, mert nem vagyok édesszájú, de nagyon szeretem a Toman desszerteket, nagy kedvencem a cappuccino, a másik pedig a karamellás desszert. A thai levest és csirke-curry ízű levest is nagyon kedvelem. Lesz majd a magos kenyér is, de arról még csak álmodozom.

Tippem azoknak, akik még csak gondolkodnak azon, hogy belevágnak…

Mindenképpen bele kell vági, mert nagyon eredményes. Én már elmúltam 60 éves és mindenképpen azt érzem, hogy új energiákat ad és ezt érzi az ember. Ilyen korban is törődni kell az egészségünkkel, bele kell vágni!