Fánk recept
Fehérjediétás fánk recept
2018-02-10
Toman Diet Miskolc
„Ez nem diéta, ez egy életmódprogram!”
2018-02-16
Valentin nap

Zsidró-Toman nyereményjáték

A Zsidró-Tomán közös játék nyertesei új frizurát, Toman ajándékcsomagot és egy hullámmasszázst kaptak! Velük beszélgettünk:

Toman Diet: meséljetek egy kicsit magatokról. Kivel érkeztél, Anett?
Anett: a párommal, Istvánnal érkeztem.
Toman Diet: miért esett a választás a szerelmedre és mondjuk nem egy barátnőddel jöttél?
Anett: Mert nekünk a mai nap a Valentin nap. Holnap, február 14.-én mind a ketten dolgozunk, nem tudtuk volna méltóan megünnepelni a szerelmesek napját, így nekünk ez a mai különleges nap az ünnep.
Toman Diet: Mióta alkottok egy párt?
Anett: 2,5 éve
Toman Diet: Anett, hány éves vagy?
Anett: Én 22, István 34

Toman Diet: Hogyan, hol ismerkedtetek meg?
Anett: A facebookon. István egyszer csak rám írt, hogy szívesen megismerkedne velem.
Toman Diet: Akkor nektek sokszorosan is szerencsés ez a közösségi média. Könnyen ment Anett szívének elrablása?
István: Egyáltalán nem, Anettet sokáig zavarta a nagy korkülönbség és sokáig ellenállt. Aztán én 1 évig utaztam minden héten 200 km-et hozzá, meg ugyan ennyit vissza, hogy találkozzunk és szép lassan elhitte, hogy nekem Ő életem szerelme.
Toman Diet: Ezek szerint nem adtad fel és ma már együtt is éltek. Honnan érkeztetek?
Anett: Balatonboglárról jöttünk vonattal. Anett költözött egy év után hozzám

Toman Diet: Ott is dolgoztok?
István: Igen, én 10 év szállodai recepciózás után most teljesen más területre szeretnék átevezni, mozdonyvezetőnek tanulok, Anett meg árufeltöltő.
Toman Diet: Kóstoltátok a snackjeinket. Melyik ízlett a legjobban?
István: Nekem a karamellás-földimogyorós szelet ízlett a legjobban, Anettnek meg mogyorós müzli és a pralinék. Hihetetlen, hogy ezek a finomságok egyáltalán nem hizlalnak és hogy diétázás közben is lehet bűntudat nélkül nassolni.

Toman Diet: Milyen volt a hullámmasszázs?
Anett: Még soha hasonló élményben nem volt részem. Csodálatosan szép ez a szalon, és annyira kellemes érzés az, ahogyan ez a „csizma” vákuumot képez nagyon finoman, hogy csak pillanatok választottak el attól, hogy a legnagyobb békességben itt elszenderegjek. És, bár István először azt mondta, hogy ezt kihagyja, menet közben annyira kíváncsi lett, hogy ő is kipróbálta. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy jöjjön és kezdje el más kezelésekkel együtt.

Toman Diet: Hogy tetszik az új frizurád?
Anett: Ettől nagyon féltem, mert bár nagy álmom volt, hogy egyszer Zsidró Tamás csináljon nekem frizurát, attól tartottam, hogy mennyire fog egyezni az elképzelésünk. De a lányok itt az Toman Diet Andrássy szalonban arra biztattak, hogy hagyjam magam rábeszélni mindenre, mert lehet, hogy soha többet nem lesz ilyen remek lehetőségem. És nem utolsó sorban a haj visszanő…. Így Tamás egy olyan frizurát varázsolt, amiről még csak nem is álmodtam. Új a fazon, soha életemben nem volt frufrum és teljesen új lett a színe is. Magamtól ezt biztos soha nem mertem volna bevállalni.

István: Szerintem Anett gyönyörű lett, bár nekem eddig is ő volt a legszebb. De tény, hogy nagyon szép lett a haja, egészen más, mint volt. És nagyon jól áll neki. A saját kiigazított frizurámmal is nagyon meg vagyok elégedve. Kaptam Tamástól jótanácsot is, hogy a jövőben hogyan kell a nullás gépet helyesen használni. Bár hozzátett, hogy ha tehetem, hagyjam azért ezt szakemberre, mondván, mindenki maradjon meg a saját kaptafájánál.

Toman Diet: És végül, hogy éreztétek magatokat a mai napon?
Anett: Nagyon nagy élmény volt, és már az is egy fantasztikus dolog, hogy én lettem a játék nyertese. Nagyon szerencsésnek érzem magam.
István: Egy nagyon különleges játék nagyon különleges nyereménye volt ez a mai nap. Hihetetlenül kedves és figyelmes volt mindenki. Rengeteg olyanban volt részünk, ami talán soha nem adatik meg, ha Anett nem ennyire kitartó és lelkes, és nem osztja meg a játékfelhívást közel százszor! 🙂
Anett: Nagyon köszönjük a lehetőséget, a figyelmet és ígérem, hogy Szabina szakácskönyvéből rengeteg finom és egészséges fogást fogok kipróbálni és elkészíteni Istvánnak. Majd küldök az elkészült remekművekről fotókat. De a nasikat megtartom magamnak, olyan finomak. Köszönjük még egyszer!