Travellina

Két hét, mínusz három kiló, boldogság!

Travellina – Teszt

Amikor egy utazó blogger is velünk fogy, na akkor tudjuk, hogy valamit jól csinálunk. Mert ha még ő is be tudja tartani a szabályokat, legyen bárhol a világban, ha még ő is kitartó, akit folyamatosan gasztroprogramokra invitálnak, akkor tényleg jól alakította ki Szabina a Toman Lifestyle életmódrendszerét. Olvassátok Travellina élményeit!

“Még kint portyáztam az USA-ban, amikor megakadt a szemem egy barátnőm facebook bejegyzésén, miszerint jelentősen lefogyott. Amint hazaértem, megkérdeztem, mégis mivel, és ekkor hallottam először a Toman diétáról, amit Toman Szabina modell fejlesztett ki, és ami alapvetően fehérjeporokon alapul.

Jaj.

Ha valami mindig távol állt tőlem, az a celebek és modellek világa, és az, hogy én ne valami természetes kaját egyek, hanem porokból készült cuccokat. Végülis tudom, hogy lehetne lefogyni: több mozgás, kisebb fogások, semmi süti, több zöldség… nem egy ördöngösség.

De hát mégse csinálom.

Végiggondoltam, hogy amíg rendesen dolgoztam multiknál, két évtizeden át, mindig volt tornabérletem, és azt mindig rendesen le is jártam. Ahhoz túlságosan sóher vagyok, hogy ha már megveszek valamit, akkor veszni hagyjam. Amikor megszűnt az állásom, onnantól kezdve színét nem láttam az edzőteremnek. Azt mondtam magamnak, ott a youtube, majd tornázok otthon, munkanélküliként nem költünk ilyesmire. Szerintetek tornáztam egyszer is?

Innentől kezdve logikus volt, hogy az egyetlen módja annak, hogy ne egyek minden áldott nap süteményt az az, hogy elkötelezzem magam anyagilag egy program mellett, amit sajnálok kárba veszni. Szabina módszere egy ismerősnél már bizonyított, szimpatikus volt, amit a honlapon láttam (engem le lehet nyűgözni azzal, ha a termék csomagolásától a weblapig minden totál profi), és különösen meggyőző volt az, hogy nem akarnak egy életre rászokatni a poraikra: azt állították, ez csak addig kell, míg elérem a kívánt súlyt, addigra úgy megszokom az egészséges életmódot, hogy simán tartani tudom majd a súlyom.”

Kattintsatok a cikkre! Itt találjátok: Két hét, mínusz három kiló, boldogság!

5 napos doboz tartalma