Travellina - Teszt

Amikor tetszik, amit a tükörben látsz

Travellina – Teszt

5 hét, 5 kiló. Travellina a bulgáriái nyaraláson sem hagyta abba a diétát, és úgy tűnik, hogy csupa pozitív tapasztalata van a Tomán módszerrel kapcsolatban. Egy csak a baja… Hirtelen elkezdett magának főzni, és rájött, hogy a konyhát sem árt utána kitakarítani…

“Kezdem is rögtön a jó hírrel: istenien érzem magam! Ennek a legfőbb oka az, hogy amikor sietek az utcán és meglátom magam a kirakatban, akkor nem fog el az a szégyenkezős, bosszús érzés, mint éveken át, hogy mégis mi a túró történt, hogy ilyen vastag lettem.

Ehelyett folyamatosan vigyorgok, ha meglátom magam:-)))

Sokáig ugyanis az volt a helyzet, hogy otthon valahogy nem szembesültem a valósággal, mert ugyebár szemben álltam a tükörrel és akkor egyáltalán nem látszott rajtam túlsúly. A blog kedves olvasói is értetlenkedtek, hova tűnik belém az a rengeteg kaja. Hát a pocakomba és a hátsómba, amik csak nőttek és nőttek, de erre csak akkor döbbentem rá, ahányszor elkaptam magam a kirakatokban – oldalról. Mert csak úgy látszik. Most viszont bátran odanézek, mert sokkal, de sokkal laposabb lettem. Nyilván az adottságokhoz képest, de nagyszerű formában érzem magam – és ez az érzés megfizethetetlen! (Minden másra meg ott a …).

Az első két hét sikere után nem volt kérdés, hogy folytatom a diétát, és az első szakaszban leadott három kiló csak megerősítette a kitartásom, hogy nem szegem meg a szabályokat. És nem is szegtem.

Az egész második szakaszra egyébként jellemző volt, hogy délelőtt vidáman elvoltam, a reggeli, a tízórai és az ebéd teljesen elég volt. De az uzsonnaidőt rettentő nehéz volt kivárni, mert a régi életemben az ebéd után mindig édesség következett, ha nem is rögtön, akkor kicsit később délután. Ez most nagyon hiányzott. Ebben a szakaszban egyébként délután, uzsonnára van snack, csak ezt mindig tűkön ülve vártam. Jó motiváló erő volt… csináltam például olyat, hogy ha időben megpucolok három ablakot, akkor fél órával hamarabb jöhet az édesség. Ami persze még kontrollált, Toman édesség. Ebből 25 különböző íz van, úgyhogy végigkóstolhattam mindet. A kedvenceim a kókuszos rúd és a narancsos keksz lettek.”

Kattintsatok a teljes cikkre, ha tapasztalataira vagytok kíváncsiak! Itt találjátok: Amikor tetszik, amit a tükörben látsz…

5 napos doboz tartalma