Toman Tudástár

Zsírégető italpor

Toman Vital FatToBurn zsírégető italpor

A személyes konzultáción és életmód-tanácsadáson alapuló, egyénre szabott Toman Diet program már eddig is számtalan embernek segített megszabadulni fölös kilóitól. Új termékünk, a Fat to Burn italpor ezt a programot egészíti ki, és kifejezetten a makacs zsírpárnák eltüntetéséhez nyújt segítséget.

A kellemes, ananász ízesítésű, döntően növényi alapú ital főbb hatóanyagai a következők:

  • Zöldkávé-kivonat: A zöld kávé nem egyéb, mint nyers, pörköletlen kávébab. Lényegesen több klorogénsavat tartalmaz, mint a pörkölt kávé. Ez az anyag igen kedvezően befolyásolja a zsíranyagcserét, nagyban segíti a zsírégetést.
  • Zöldtealevél-extrakt: Kiemelkedően gazdag antioxidáns-forrás, amely nemcsak az oxidatív stressz elleni harcban segít, hanem a „zsírégető” hormonok aktivitását is fokozza.
  • Guaranamag-kivonat: Az Amazóniában honos guarana nevű kúszónövény magja a kávénál és a teánál is koncentráltabb koffeinforrás. Ráadásul a guaranamag koffeintartalma hosszabban fejti ki hatását; akár 6-8 órán keresztül is frissen tartja az elmét. Emellett segíti a zsírtartalékok mobilizálását és lebontását, és még az étvágyunkat is csökkenti.
  • L-karnitin: A karnitin a lizin és a metionin nevű esszenciális aminosavak származéka. Fontosságát az adja, hogy a szervezet zsírfelhasználása függ a rendelkezésre álló L-karnitin mennyiségétől. Megfelelő karnitin-ellátottság mellett a szervezetben kisebb valószínűséggel rakódik le, és nagyobb valószínűséggel hasznosul energiaforrásként a zsír. A karnitinigényt növeli, ha a diéta mellett sportolsz is.
  • Króm: A króm hozzájárul a normális vércukorszint fenntartásához, ezáltal csökkenti a falásrohamok kialakulásának a veszélyét. Emellett a koffeinnel együtt javítja az L-karnitin hasznosulását.
  • Kalcium: A kalcium fontosságáról részletesen írtunk az egészséges étrend és az egészséges csontozat kapcsolatát bemutató cikkünkben. Kevésbé ismert tény ugyanakkor, hogy a kalcium képes megkötni az étellel bevitt zsírsavak egy részét, így megakadályozza felszívódásukat. Mindemellett a Tennessee-i Egyetem kutatása szerint a kalcium hatással van arra is, hogy a szervezet miképpen raktározza, ill. használja fel a zsírt. Megfelelő diétával párosulva a kalcium nagyban segíti a makacs zsírpárnák eltüntetését.

A FatToBurn italport 2 dl vízben kell feloldani. Napi adagja 1-3 tasak. Próbáld ki és rendeld meg!