Búcsú a kilóktól!
2019-10-29
Pihentető alvás
A pihentető alvás
2019-11-02
Toman Diet italpor

CellNoMore anticellulit italpor

Mindannyian tudjuk: a narancsbőr sok nő életét keseríti meg. Eltüntetése még sikeres fogyókúra mellett sem megy automatikusan. A komplex Toman Diet és Toman Shape programok a fogyás és alakformálás mellett erre a problémára is megoldást kínálnak. A Toman Diet egy szakértői konzultáción alapuló, egyénre szabott életmódváltó program; az olyan Toman Shape kezelések pedig, mint amilyen a hullámmasszázs, a Venus Legacy 4D vagy a Geoway infrakerékpáron végzett edzés, a vágyott alak elérése mellett a narancsbőr eltüntetésében is segítséget nyújtanak. Eszköztárunkat most egy új termékkel, a CellNoMore anticellulit italporral egészítjük ki.

Ez a kellemes, őszibarack ízesítésű, növényi alapú étrend-kiegészítő olyan összetevőket tartalmaz, amelyek fokozzák a kötőszövetek rugalmasságát, és javítják a vérkeringést. Az eredmény: szemmel láthatóan halványodó cellulit, és szebb, egészségesebb hatású bőr!

A CellNoMore hatóanyagai közül kiemelendő a tengerifenyőkéreg-kivonat. Az ún. tengerparti fenyő egy akár 20-30 méter magasra is megnövő fa, amely a Mediterráneum nyugati medencéjében őshonos. Kérgében olyan procianidin típusú flavonoidok találhatók, amelyek antioxidánsként viselkednek szervezetünkben. Ennek köszönhetően védik sejtjeinket az oxidatív stressztől, emellett javítják a bőrünk egészsége szempontjából kulcsfontosságú hajszálér-keringést is. Szintén fontos hatóanyag a sárgadinnyéből kivont, „fiatalító enzim”-ként is emlegetett szuperoxid-dizmutáz (SOD). A szuperoxid-dizmutáz a szervezet elsődleges antioxidáns-védvonalához tartozó vegyület, amelynek mennyisége a kor előrehaladtával csökken. Pótlásával segíthetjük szervezetünket a káros mértékben feldúsuló szabad gyökök elleni harcban. Ezáltal lassíthatjuk a bőr öregedésének a folyamatát, gátolhatjuk a ráncosodást, és segíthetjük a bőr természetes víztartalmának és rugalmasságának megőrzését. A szuperoxid-dizmutáz működését hatásosan támogatja a CellNoMore italporban szintén megtalálható cink. Végül, de nem utolsósorban a termék koffeint is tartalmaz, amely étvágycsökkentő hatású, segíti a zsírtartalékok mobilizálását és lebontását, és vízhajtó hatása révén megszabadít a sejtek közt megrekedt fölösleges folyadéktól és méreganyagoktól is.

A Toman Vital CellNoMore anticellulit italpor napi adagja egy tasak, amelyet 1 dl vízben kell feloldani.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]