Hullámmasszázs, szépülés és relaxáció

Toman Shape testkezelések

Tolvai Reni kipróbálta a Toman Shape testkezeléseket

Gyönyörű, mosolygós és nem utolsó sorban nagyon tudatosan figyel az egészségére, életmódjára – Tolvai Reni az Andrássy úti Toman Szalonunkban járt, kipróbálta új testkezelő gépeinket, ahol az ember fekszik, relaxál és szépül!

Milyen élmény volt megtapasztalni a Venus Legacy és a Hullámmasszázs működését? Mit éreztél közben? Milyen változásokat tapasztaltál a gépek kipróbálását követően?

Reni: A Venus Legacy-t és a Hullámasszázst is kipróbáltam, közvetlenül egymás után – egy kicsit tartottam mindkettőtől, mert nem tudtam, hogy mit fogok érezni. Nagyon-nagyon kellemes volt, nem volt semmi fájdalom, semmilyen fajta túlzott forróság. Nagyon kellemes hatású volt mindkettő, csak úgy elrepült kezelés közben az idő. Relaxáló volt, és közben nagyon jól éreztem magam, ráadásul már az első alkalom után láttam, hogy feszesebb lett a bőr a combomon. Én a combomon dolgozom a legtöbbet, mert számomra az a legproblémásabb terület, és már az első alkalomkor nagyon-nagyon jó hatást tapasztaltam.

Miért tartod jónak az alakformáló gépet a diéta vagy a testmozgás mellett?

Reni: Úgy gondolom, hogy most már senkinek nem elég csupán az, hogy egészségesen táplálkozik és sokat sportol, nagyon sok mindent kell tenni ahhoz, hogy sikeres legyen ez az életforma és, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, ezért fontosnak tartom a testkezeléseket is. Én nagyon nyitott vagyok az új dolgokra, ezekre az új gépekre, amik szebbé tudják varázsolni a bőrünket, a testünket, és úgy gondolom, hogy ez mindenkinek tud segíteni.

Nézd meg videónkat Tolvai Renivel itt:

 

Most, hogy kipróbáltad, milyen rendszerességgel tudnád elképzelni, hogy használd őket?

Reni: Mivel én úgy éltem meg a kezeléseket, mintha kellemes relaxációs masszázsok lettek volna, ezért el tudnám képzelni, hogy akár minden nap részt vegyek rajtuk. Viszont mivel heti egy alkalom ajánlott, ezért úgy gondolom, hogy ez bárkinek az idejébe beleférhet.

Követsz-e valamilyen saját szokásrendszert az egészséged és az alakod megőrzése érdekében?

Reni: Én folyamatosan és nagyon régóta diétázom, kipróbáltam mindent és egy pár éve jöttem rá arra, több szakember segítségével, hogy nem kell diétázni, hanem saját egészséges életmódot kell kialakítani, amit be tudunk tartani hosszú távon is, nem csupán 2 hétig. Ezért mindent megteszek azért, hogy egészségesen táplálkozzak és éljek, valamint sportoljak, testkezelésekre járjak. Azt tapasztalom, hogy egyre jobb eredményeket érek el. Nagyon régóta elkezdtem egy egészséges életmódot, ami nem diétát jelent, hanem olyan táplálkozást, amelyet hosszú távon lehet tartani és nagyon jó eredményeket hoz. A sport is benne van az életemben, elég komolyan, és a testkezelések, amelyek nagyon-nagyon fontosak, mert – ahogy már mondtam – nem elég egészségesen étkezni és sportolni, hanem mindent meg kell tenni azért, hogy minél szebbé varázsoljuk a testünket.

Testkezelések

Toman Shape testkezelés