Szülés után is bombaformában!

Toman sikersztorik

Erőt adott, hogy olvadtak le rólam a kilók!

Számtalan leadott kiló, sikerek és sikerélmények, lendület, öröm, boldogság! Rólunk mondták - velünk fogytak: Toman sikersztorik!

Ijesztgettek, hogy nehéz lesz… Nem volt az!
Szülés után szinte észrevétlenül kúsztak rám a kilók! Kicsit megijedtem, amikor már 88 kg-ot mutatott a mérleg – a heti 4 edzés ellenére… Szerencsémre pont ekkor kaptam meghívót a nagykanizsai Toman szalon megnyitójára! Mivel meggyőződésem, hogy a fogyás 70%-ban az étkezésen múlik, biztos voltam abban, hogy a Toman Diet-et nekem találták ki. Persze minden fejben dől el – nagyon eltökélt voltam, egy kicsit sem rettentem el a kezdeti nehézségektől, pedig a cukros édességek és a pékáruk mellőzése nem kis kihívást jelentett! A széles termékválaszték és a könnyű és gyors elkészíthetőség volt a legnagyobb meglepetés: nagyon könnyen megtaláltam a nekem ízlő ételeket, ráadásul a desszerteket sem kellett nélkülöznöm!

Tímea

Erőt adott, hogy olvadtak le rólam a kilók!
A Toman Diet rendszert vitt az életembe, az eredmények tényleg erőt adtak, „továbbgördítettek” az úton. Én a „mindennapmérlegelős” típus voltam: szinte nem volt olyan nap, amikor ne vesztettem volna a súlyomból. Persze a szalonban sokat segítettek az étrend összeállításában is, de a legfontosabb a heti konzultáció volt. Itt nem csak súlyt mértek, hanem testzsírt is: fontos volt látnom, hogy a kilók a megfelelő helyről fogynak!

A testem gyönyörűen átalakult!
Másfél hónap alatt fogytam 12 kg-ot. A bőröm nem lazult meg, a testem pedig gyönyörűen átalakult. Mindenki azzal riogatott, hogy visszajönnek a kilók: amióta abbahagytam a diétát, nem változott a súlyom, csupán 1 kg mozog fel és le. Természetesen már nem vagyok magammal olyan szigorú, de azért odafigyelek az étkezésre és az életmódomra. Ha netán megint felszednék pár kilót, bátran nekiállnék újra egy pár hetes Tomán kúrának.

"Nekem ez nagyon bejött, és jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek a kilókon kívül nincs más vesztenivalója!"

Tetszett Tímea története? Jelentkezz be Te is Zsanihoz és válts életmódot sikeresen, éhezés nélkül!