10 kg mínusz hiányérzet nélkül!

Toman sikersztorik

Sosem voltam nádszálkisasszony…

Számtalan leadott kiló, siker és sikerélmény, lendület, öröm, boldogság! Rólunk mondták - velünk fogytak: Toman sikersztorik!

Amióta az eszemet tudom, diétázok.

Rájöttem, minden eddigi kudarcom oka a kitartás hiánya volt. Mentségemre szóljon, hogy az eddigi kísérletek során sohasem volt komfortérzetem, mindig éhes voltam, ráadásul nagyon hiányoztak az édességek, amit hetekig mellőzni kellett. Az elért minimális eredmények csak rövid ideig tartottak, szinte rögtön visszajöttek a kilók.

…éreztem, hogy törődnek velem.

A paksi Toman szalon különleges hely: egész más érzés olyan helyen kezdeni az életmódváltást, ahol törődnek velem, és fontos volt Timinek , a paksi Toman Diet okleveles konzulensének is, hogy segítsen nekem a diétám egész időszaka alatt. Gyorsan kiderült, hogy semmi baj a kitartásommal: alig vártam a konzultációkat, az eredmények okozta sikerélményt, így újult erővel kezdtem el a következő szakaszt.

…nagyon finomak és a diéta befejezése után is fogyasztom őket!

Kezdeti félelmem az volt, hogy nem ehetek édességet, de szerencsére a Toman snackek nagyon finomak és a diéta befejezése után is fogyasztom őket. Édesek közül a kedvenceim: narancsos- és csokis kekszek, nápolyik, latte, tejkaramell, rizspuding. Sósak közül pedig a chipsek és a kenyér. Mindegyik leves isteni finom, semmi mellékízt nem tapasztaltam.

…kicsit furcsa volt a napi ötszöri étkezés.

Először kicsit furcsa volt a napi ötszöri étkezés, eddig sosem próbáltam. Nagyon rövid idő kellett, hogy hozzászokjak, hiszen így tényleg nem volt éhségérzetem. Segített a napi 3,5 liter folyadék elfogyasztása is, ráadásul a bőröm is szebb lett! Timi rengeteg receptet küldött, így egy kis főzőcskével is változatosabb lett a diéta.

Ez volt a cél: 10 kg mínusz mindenféle hiányérzet nélkül!

Azt is megtanultam, hogy nem elsősorban a testsúly a fontos a fogyásban, hanem a testzsír és az izom százalékos aránya is. A Toman Diet segítségével mindenféle hiányérzet nélkül sikerült kerek 10 kg-ot fogyni – ez volt a célom!

Energikusabb lettem, tudatosabban étkezem.

Nagyon pozitívan változtatott meg a diéta. Energikusabb lettem, tudatosabban étkezem és a folyadékbevitelre is figyelek. Végleg nem fogok lemondani a kedvenc Toman termékeimről, mert a napjaim részévé váltak.

"Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy bátran kezdjenek bele a diétába, mert finomakat ehetnek és nagyon látványos eredményeket érhetnek el."

Tetszett Kinga története? Jelentkezz be Te is a paksi Toman Diet szalonba és válts életmódot sikeresen, éhezés nélkül!