Céklasaláta
Rukkolás-narancsos céklasaláta napraforgómagokkal
2020-01-12
Mozgás és diéta
A jógázás jótékony hatásai
2020-01-15

Duplán sikeres történetét elmondja Darmos Anikó okleveles életmód- és táplálkozási tanácsadó, a miskolci Toman szalon tulajdonosa.

„- Ez a sikersztori az enyém, 2019-ben kezdődött és remélem még sokáig fog tartani. Sokat gondolkodtam, hogy közkinccsé tegyem-e, végül úgy döntöttem, hogy megteszem – hátha sokaknak erőt és lendületet ad.

Csapattag lettem!

Tavasszal egy kedves ismerősöm ajánlotta figyelmembe a Toman Diet hálózatát. Ők pont partnereket kerestek az ország több városában (köztük Miskolcon is), én pedig épp a vállalkozásomat szerettem volna kibővíteni.  Szerencsés csillagzat – szokták mondani, és tényleg: a közös egyeztetés és a kölcsönös szimpátia meghozta a várva várt eredményt, franchise partnerekké váltunk!

15 kiló mínusz – könnyedén!

Már csak egy aprócska hibát kellett orvosolni. Az utóbbi időben bizony jó pár kiló felszaladt rám, ami nem lett volna túl hiteles a vendégek szemében. A Toman Diet persze készségesen vállalta, hogy megszabadít a feleslegemtől és még tapasztalatot is szerzek a diétám során. Május végén belevágtam, és meg kell mondanom, könnyebb volt, mint vártam. Persze nem állítom, hogy vidám fáklyásmenet (különösen az első hetek), mert egyetlen diéta sem az, de könnyedén leküzdhető! Éhezés nélkül, változatos ízekkel, konzultációkkal, kedves támogatással tulajdonképpen három hónap alatt sikerült megszabadulnom 15 kg-tól. Szeptemberben, a miskolci Toman Szalon nyitásakor már magabiztosan, kiváló formában álltam leendő vendégem elé.

Hát ez az én dupla sikertörténetem: három hónap alatt elértem azt az álomsúlyt, amit már évek óta szerettem volna, ráadásul tagja lettem egy olyan csapatnak, akik nemcsak használják jelmondatukat, hanem élnek is vele: együtt tényleg minden sokkal könnyebb!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]