Társadalmi szerepvállalás

Rászorulókon segít a TomanDiet!

Rászorulókon segít a Toman Diet!

A Toman Diet, a minőségi, ízletes és egészségmegőrző táplálkozás képviselője példaértékű jótékonysági akciót indít: a Magyar Élelmiszerbankkal együttműködve összesen 3000 csomag, kiváló összetevőkből készült, ínycsiklandó és kiemelkedő tápértékű csokoládé darabos kekszet ajánl fel a rászorulóknak.

A Toman Lifestyle Kft. tulajdonosát, Tomán Szabinát, a segítségnyújtás keretein belül az a cél vezérelte, hogy fehérjében és rostban gazdag, magas minőségű termékekhez juttasson hátrányos helyzetű családokat, hajléktalanokat és időseket.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület gyártóktól és kereskedőktől gyűjt be még menthető élelmiszerfelesleget. 2017-ben 9300 tonna jó minőségű élelmiszer jutott így el több mint 300 000 nélkülözőhöz. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozik most a Toman Lifestyle Kft. is a Toman Diet termékének – 2000 csomag csokoládé darabos keksz – adományozásával.

Az Élelmiszerbank partnerszervezetein keresztül juttatja el az élelmiszercsomagokat a rászorulók részére, amelyekben – egyéb élelmiszerek között – megtalálható lesz a Toman Lifestyle Kft. által felajánlott, magas minőségű és tápértékű keksz csomag is.