Pálma Anna a JOY-ban

Nem akartam tovább hazudni magamnak, így megkerestem Tomán Szabinát, akinek az életem gyökeres megváltozását köszönhetem.

Pálmai Anna rólunk is nyilatkozik

Pálmai Anna tíz kilót adott le a Toman Diet segítségével, súlyát pedig azóta is tartja. Életmódunk szerint él azóta is, és az egyik leghitelesebb nagykövetünk lett. Imádjuk, szeretjük, szívünk csücske, büszkék vagyunk rá. Jó érzés, hogy amikor arról kérdezik, mi inspirálja, ezt válaszolja…

“‘A leginspirálóbb híresség’ kategóriában te is jelölt vagy a JOY és az F&F bloggerversenyén. Téged mi/ki inspirál a mindennapokban? (akár munkában, öltözködésben…)

Egy évvel ezelőtt aggasztó egészségi állapotban voltam, de éreztem, képtelen vagyok egyedül kimászni ebből a gödörből. Kisvártatva eljött a nap, amikor megijedtem annyira, hogy elhatároztam, életmódot váltok. Nem akartam tovább hazudni magamnak, így megkerestem Tomán Szabinát, akinek az életem gyökeres megváltozását köszönhetem. Az ő fehérjediétája segítségével új alapokra helyeztem az étkezési szokásaimat, minek következtében megszabadultam tíz kiló súlyfeleslegtől és a bűntudattól, ami a hibás táplálkozás miatt jellemezte a mindennapjaimat. Szóval, ha meg kell, hogy nevezzek valakit, aki inspirál a mindennapokban, egyértelműen Tomán Szabina, illetve a Toman Lifestyle program az, ami elsőre eszembe jut. Az ő körültekintő szaktudása és baráti támogatása nélkül ma nem tartanék ott, ahol tartok.”

Olvassátok el a teljes interjút! Kattintsatok: Nem akartam tovább hazudni magamnak