Új erőt és lendületet kaptam!

Toman sikersztorik

Nem értettem, hogy miért hízok… Mára már tudom!

Számtalan leadott kiló, siker és sikerélmény, lendület, öröm, boldogság! Rólunk mondták - velünk fogytak: Toman sikersztorik!

Az elején kicsit szkeptikus voltam…

A Toman Diet előtt számtalan módszert kipróbáltam, aminek köszönhetően 34 évesen kivették az epémet (orvosom szerint a jojó-hatás is közrejátszhatott az epekövek kialakulásában). Szabina módszeréről először a barátnőmtől hallottam, és annak ellenére, hogy elmondása szerint nála „brutálisan” jól működött, továbbra is szkeptikus voltam egy kicsit. Az első konzultáción azonban Csilla (Pamuk Csilla életmód és táplálkozási tanácsadó, Toman Diet Sopron) rögtön megnyugtatott: szimpatikus, közvetlen és lelkiismeretes volt. Úgy érzem, hogy szinte már barátnő - minden egyes alkalommal új erőt és lendületet kapok tőle!

Belevágtam!

Nem volt könnyű, de az első három hét eredménye láttán (-5kg), már nem maradt bennem semmi kétség a sikerrel kapcsolatban! A diéta előtt rendszertelenül ettem, volt, hogy csak napi egyszer, ráadásul majdnem kizárólag csak szénhidrátokat. Ekkor még nem értettem, hogy miért hízok. Mára már tudom, hogy pont ezért! A napi ötszöri étkezésnek köszönhetően most már nincs az evés utáni fáradtságérzés, az energiám pedig egész nap tart. Kivirultam minden szempontból: jobban érzem magam a bőrömben, most már felvehetek olyan ruhákat, amiket eddig nem. A párom is nagyon örül, mert nem a depressziós fejemet nézi.

Rengetegen kérdezték, hogy csináltam.

Az eredményeim láttán, rengetegen kérdezték, hogy csináltam, nagyon sok bókot, elismerést kaptam, sokan szerették volna tudni, hogy mi ez a program, mivel jár, és persze milyen költségekkel. Az anyagi részére annyit mondanék, hogy érdemes átgondolni, eddigi életünk során mennyit költöttünk ilyen-olyan diétára, és azok az milyen eredményt hoztak (ha az írásom olvasod, akkor valószínűleg nem voltak túl sikeresek). Az ablakon kidobott pénz valóban drága… Nem is beszélve a túlsúly egészségügyi kockázatairól, illetve gyógyulásra fordított várható költségekről. Mindent megadnánk egészségünk megőrzésére, de sokszor későn kapunk észbe…

Hat hónap alatt 23 kg-tól szabadultam meg!

Hat hónapja fejeztem be a programot, és a rengeteg diéta közül most először fordult elő velem, hogy tartom az elért súlyomat! Kis kihagyás után, szeretném leadni a fennmaradt 6-7 kilómat. Most már tudom, hogy el lehet érni, hiszen a Toman Diet valóban működik!!! 180%-os fordulatot vett az életem: jobban érzem magam a bőrömben, pozitívabb vagyok, sokkal energikusabb, szerepet kapott az életemben a sport, amit eddig nem űztem. Szeretek Csillához járni, mert a találkozásunk nem csupán egy konzultáció, több annál. Örülök, hogy ő az életmód-tanácsadóm!

"Mindenkinek azt javaslom, egy percig se gondolkodjon, vágjon bele! Ne féljetek az első konzultációtól és a mérlegtől se!"

Tetszett Katalin története? Jelentkezz be Te is a soproni Toman Diet szalonba és válts életmódot sikeresen, éhezés nélkül!