Nassolás diéta alatt? Toman snackekkel lehetséges!

Sikeres Toman Diet
7. rész – avagy hogyan éljünk túl egy nyaralást a diéta alatt, akár glutén intoleranciával
2018-08-04
Fagyisztori
2018-08-07

A diéta vagy fogyókúra kifejezés sokunk számára jelenthet mumust – több szempontból is. Egyrészt azért, mert az elérni kívánt súly/alak iránti vágy sokszor gyengébbnek bizonyul azzal az érzéssel szemben, ami egy pár napos önmegtartóztatás után tör ránk, és ilyenkor engedve a kísértésnek vagy akár megjutalmazva magunkat az elmúlt pár nap megvonásaiért, bekapunk egy-két szelet, cseppet sem diétás csokit, vagy egy kis sós ropogtatnivalót. Mondjuk ki, ezzel az apró engedménnyel aztán sutba is vághatjuk a fogyókúránkat. Másrészt azért is mumus, mert az ember lányaként az életünk során minden bizonnyal kipróbáltunk már néhány fogyókúratípust – kisebb vagy nagyobb sikerrel –, de a lemondás-éhezés-bűntudat-kitartás négyszöge belénk vésődött, kényelmes(ebbik) énünk pedig nehezen veszi rá magát újból a tortúrára, akarom mondani fogyókúrára.

Pedig ez a „négyszög” nincs kőbe vésve, csak meg kell találni azt a módszert, ami az egyén számára a legjobban működik. A Toman Diet életmódprogram mellett számos érv szól, de az egyik legvonzóbb az lehet a fogyni vágyók számára, hogy a fehérjediéta alatt lehet nassolni – igaz, csak a 2. szakasztól. 🙂 DE, ez pont az a kritikus időszak, amikor épp a visszaesés jeleit kezdenénk mutatni. A Toman snackek révén viszont bűntudat nélkül nassolhattunk, édeset és sósat egyaránt.  Így a szervezetünk nem érzi úgy, hogy kiéheztetjük, nem kezd el raktározni és a kedélyállapotunkat sem befolyásolja negatívan, hiszen szénhidrát a szervezet építőköve. Szükséges a mindennapi létünkhöz, hogy képesek legyünk gondolkozni, ne érezzük magunkat fáradtnak és nem utolsósorban a hormonok normális működéséhez is nélkülözhetetlen.

Egy szó, mint száz, ezt snack kell kóstolni! 🙂

A Toman snack-kínálata igen gazdag, hiszen 18-féle nassolnivaló közül, mint az étcsokoládés különlegességek, gyümölcsös müzlik és sós chipsek valóban mindenki megtalálhatja a kedvencét. A Toman snackek fogyasztásával ráadásul egy-egy (kis)étkezést is helyettesíthetünk, mivel fehérjében és élelmi rostokban gazdagok, rendkívül fontos vitaminok és ásványi anyagok hozzáadásával készülnek, és végül, de nem utolsósorban csökkentett zsír- és szénhidráttartalmúak. Fogyasszuk tehát bátran tízóraira, uzsonnára vagy sportolás előtt/után.