Napi Magazin

Kipróbáltam a Toman Diet fehérjediétát

Napi Magazin – Teszt

Különleges cikksorozatot indított a Napi Magazin, újságírójuk ugyanis elkezdte a Toman Diet programot és folyamatosan beszámol az olvasóknak tapasztalatairól. Jó hír, hogy ő még a fesztiválszezonban is velünk fogyott. Így került a Toman Diet a Szigetre!!!

“Mivel nem voltam hozzászokva a napi ötszöri étkezéshez, ezért az elején oda kellett figyelnem arra, hogy ne hagyjak ki egy étkezést sem. Amikor épp útközben voltam, akkor szépen becsomagoltam a porokat (rengeteg féléből válogathattam szerencsére), fogtam a shakeremet és már indultam is. Hasonlóképp tettem a Sziget Fesztiválon is, ahol amikor idejét láttam, szépen megittam a csokis italomat és már mentem is tovább.

Túl vagyok az első hetemen és már most érzem a változásokat: sokkal energikusabb vagyok, a nadrágom már most kezd bő lenni rám (!!!), a napi 3 és fél liter elfogyasztott víz nagyon jót tesz a bőrömnek és végre sikerélményem van ilyen rövid idő alatt is, ami rengeteg erőt ad az elkövetkezendő hetekre. A diéta a napi rutinom része lett, semmi gondot nem okoz a betartása, a termékek finomak, egyszer sem csábultam el, pedig a fiókomban lapul egy szelet csoki, de már nincs rá szükségem, köszönöm.”

Kattintsatok a cikkre! Itt találjátok: Kipróbáltam a Toman Diet fehérje diétát – 1. rész (konzultáció és az első hét)