Megnyílt a Toman Diet új központja az Andrássy úton

Somlai Tibor csodálatos enteriőrje fogadja a vendégeket

Megnyílt a Toman Diet új központja az Andrássy úton

Hosszú hónapokig terveztük, hogy milyen legyen. Nagyon boldogok vagyunk, hogy Somlai Tibort találtuk meg hozzá alkotótársnak.

Somlai Tibor a kortárs magyar belsőépítészet egyik legeredetibb hangvételű képviselője. Sokoldalú alkotó, tervezett magánlakásokat és közintézményeket, üzleteket és vendéglátó-ipari létesítményeket. Közben olyan nagyszabású kiállítások sikeréhez járult hozzá különleges installációival, mint a Kozma Lajos építészi életművét felsorakoztató tárlat, a Victoria and Albert Museum „Művészet mindenkinek” című rendezvénye, illetve az „Art deco és modernizmus”. Művészetét kivételes stílusérzékenység jellemzi.

Mi ihlette a mi esetünkben? Elárulta… “A belső kialakításhoz a kezdőötletet a csomagolás fekete és arany színe adta. Ehhez kellett valami extrát kitalálni. Az üzlet nagy ügyfélterét egy tíz méter hosszú óriás dongaboltozat fedi, melyre egy gyönyörű virágmintás tapéta került, igazából ez adja meg az üzlet hangulatát. A koptatott arany pultok, a két fekete végfal a kivilágított kis „kockákkal”, előtte a fehér csillogó üveggel burkolt szekrények elegáns és nyugodt hangulatot biztosítanak a virágokkal „befuttatott” plafon alatt.” – mondta el Somlai Tibor, az Andrássy úti Toman Szalonunk belsőépítésze.

Itt találtok minket! Gyertek!!! Nézzétek meg!

1061 Budapest, Andrássy út 1., tel: +36 20 242 8008, andrassy@tomandiet.com

Aki pedig megnézné még Tibor egyéb munkáit, ide kattintson: Somlai Tibor hivatalos oldal

Fotó: Batár Zsolt – www.zsoltbatar.com