Két hét után hatalmas sikerélmények!

Toman sikersztorik
Toman Diet sikersztori

Könnyen napi rutinná vált a Toman Diet

Számtalan leadott kiló, siker és sikerélmény, lendület, öröm, boldogság! Rólunk mondták - velünk fogytak: Toman sikersztorik!

Anyukám mondta…

Rengeteg diétát végigcsináltam, nem túl sok sikerrel, pontosabban szólva nulla eredménnyel, mert abban a pár esetben is, amikor valamennyi lement, nem sokkal később még több kiló jött vissza. A Toman Diet-ról az anyukámtól hallottam, aki legnagyobb meglepetésemre Cyla (Kajdi Csaba a Visage modellügynökség tulajdonosa és a Cyla Instagram oldal bloggre) oldalán olvasott róla. Persze rögtön elkezdtem nézegetni Szabina oldalait és vlogját, nagyon tetszett, de bevallom a korábbi kudarcok miatt kicsit szkeptikus voltam. Amikor viszont megláttam, hogy itt nálunk, Nyíregyházán is van Toman szalon, nagyon megörültem, másnap már be is jelentkeztem konzultációra.

Toman Diet sikersztori

Már két hét után hatalmas sikereim voltak….

Nem volt könnyű az első hét – külön köszönet Anitának (Rácz Anita okleveles konzulens, Toman szalon Nyíregyháza), aki mindig segített a kritikus helyzetekben. Nem kellett sokat, mert hála istennek már két hét után hatalmas sikerélményem voltak. Legjobban a választék, az ízek sokszínűsége tetszett, valószínűleg ennek is köszönhető, hogy viszonylag gyorsan át lehet állni az új életmódra, így könnyen napi rutinná válik a diéta.

Most már én próbálom átadni a családnak…

Célom mínusz 10 kiló volt, amit nagyjából három hónap alatt sikerült elérnem. Örülök, hogy a sport is megjelent az életemben. Sokkal energikusabb vagyok és az edzéseken is jobban tudok teljesíteni. Sok barát gratuált a sikerhez, a család pedig végig szurkolt nekem. Mára kicsit megfordult a helyzet: most én próbálom ezt az életmódot a család többi tagjának is átadni, hogy egészségesen és kiegyensúlyozottan étkezzenek és ami az egyik legfontosabb, hogy a napi folyadékbevitelre is figyeljenek.

Azt üzenem mindenkinek, akik épp most gondolkodnak azon, hogy belevágjanak-e a Toman Diet-be, hogy kezdjék el mielőbb, a testük és az egészségük meghálálja, amit tesznek érte!