Lépésről lépésre!

Motiváló történet azoknak, akik a sportolást nehezen illesztik be a diétájukba
Bármilyen mozgás már segít!

Kis lépések, nagy sikerek!

Az ember rohan, fut, nem áll meg. Persze átvitt értelemben. Pedig mennyire nagy szükség lenne a rendszeres mozgásra! Pláne a diéta alatt. Terhelt életet élünk, sok a munka, a tennivaló. A kevés szabadidővel rendelkezők ilyenkor teljesen érthető okból, ha mégis akad pár üres órájuk, inkább pihennének. Ki akar 8, 10, 12 óra után még elindulni a fitness terembe? Ugye? Ismerős gondolatok? Mégis, tehettek magatokért! Hogyan? Íme:

Egyik kedves vendégünk a kevés szabadideje és rengeteg munkája mellett nagyon küzdött a diéta 2. etapjától betartandó rendszeres sportolással. Konzulense javasolta neki, hogy kezdje apránként: a tömegközlekedésről szálljon le pár megállóval előbb, és a fennmaradó távolságot sétálva tegye meg, a sétálás alatt diktáljon magának egy ütemesebb tempót, vagy otthon az emeletes házban a lépcsőzést válassza a lift helyett stb. Ez a hölgy később boldogan jött a szokásos konzultációra, és lelkesen mutatta a magáról készített fotókat. Az elmúlt 3 hétben belefogyott a rég nem hordott ruháiba, nem csak a Toman Dietnek, hanem a sok-sok mindennapi mozgásos tevékenységeinek köszönhetően!

Ne felejtsd el! A diétánk a 2. szakasztól kiegészül minimum heti 2×30 perc sporttevékenységgel! Ha ez valamiért neked is nehezebben kivitelezhető, kezdd Te is apránként! A siker garantált!