Kipróbáltam a Toman Shape alakformáló módszerét

Toman Shape

Kipróbáltam a Toman Shape alakformáló módszerét!

Ha szépségünkre, alkatunkra gondolunk, sokszor tűnődünk azon, milyen kezelésekkel, módszerekkel tudnánk tökéletesebbé tenni megjelenésünket.

Most egy olyan kezelést választottam, amelynek korábbi diétás módszerét már megismertem, hiszen kipróbáltam, és jó tapasztalatokkal gazdagodtam. A Toman Diet fehérje diétájáról és életmódváltást segítő módszeréről korábban írtam részletesen, és örömmel hallottam, hogy most egy új módszerrel bővült a terápia. Fontos kiemelni, hogy a Toman Diet és a Toman Shape egymást segítve még látványosabb hatást érnek el, mintha csak az egyiket, vagy a másikat vennénk igénybe, de külön-külön is szenzációs eredményt hoznak.

Toman Diet Andrassy ut

A Toman Shape alakformáló kezelései azt adják, amire mi nők leginkább vágyunk. Látványos változást, rövid idő alatt. Nagyon szerettem volna, ha a hasamon körbefutó párnácska veszít a térfogatából, és a kezeléseknek köszönhetően akár néhány centi el is tűnik. A választásom a Venus Legancy 4D kezelésre esett, amely nem más, mint egy professzionális alakformáló készülék. Nem csak a megereszkedett bőr feszesítésére alkalmas, de kiváló a zsírbontásban és a cellulit kezelésében is élen jár.

Toman Diet Andrassy ut 4

Többféle funkció együttes ereje lép működésbe akkor, amikor a terapeutám, Emese üzembe helyezi a hasamon a készüléket. Elsőként a multipoláris rádiófrekvencia fejti ki a hatását, amikor a bőrt és a bőr alatti szöveteket olyan hőmérsékletre emeli, amelyben a sejtműködés élénkebbé válik. Ebben a terápiás tartományban nő a bőr kollagén termelése illetve csökken a cellulit mennyisége.

A másik fontos és jól érzékelhető hatás a vákuum, amelyet a kezelőfej fejt ki a bőrömön. Nem túl erős, ám annyira mégis, hogy beindítsa a nyirokkeringést és segítse a lerakódott méreganyagok, a víz és a zsír felszabadulását.  Amit nem érzékelhetek, de a kezelés során jelen van, az a pulzáló elekromágneses mező, melyet a készülék fejt ki, így jobb anyagcsere várható, továbbá egyedülálló fiatalító hatást tulajdoníthatunk neki.

Toman Shape kezelés éd en

Egy 6 alkalmas kezelés kipróbálására van lehetőségem, amely már elegendő ahhoz, hogy látható eredmények szülessenek. Így igyekszem hétről hétre beszámolni az élményekről, eredményekről, remélem, sok izgalmas információt át tudok majd adni – így testközelből!

Egy-egy kezelés 15 -15 percet vesz igénybe. Ezalatt az egyik, majd a másik oldalon kerül kezelés alá a hasam, és a csipővonalam. Az egyik leginkább érzékeny része a kezelésnek, hogy magas hőhatással jár, így akár túl forrónak érezhetjük. De mivel nem mindig, mindenhol éri a kezelőfej a bőrömet, nem olyan forró az egész. Ráadásul az alapbeállításokon állíthatunk, így amikor már nem kellemes, Emese máris állít az értékeken. Fontos, hogy a terápiás értékeken belül maradjunk, mert akkor várható valóban eredmény.

toman shape kezelő 3

Gyorsan eltelik ez a félóra, és bár piros lett a bőröm, Emese megnyugtat, hogy rövid időn belül el fog tűnni ez bőrpír. Abban maradunk, hogy naponta 2-3 liter folyadékot kell meginnom, hiszen a lebontott zsírsejteknek el kell távoznia a szervezetemből. Egy hét múlva pedig folytatjuk a kezelést. Hogy a sikerrel záródjon a kezelésem, megígérem, hogy figyelni fogok a táplálkozásomra is, kevesebb szénhidrát, sok folyadék és egy kis mozgás mindenképpen jót tesz majd.

Jelentkezem a jövő héten, kövessetek itt és a FB-on is!

 

Nagyon köszönjük a cikket a Chic & Charm Kipróbáltam a Toman Shape alakformáló módszerét! című cikkét!