Az Éva Magazin interjúja Tomán Szabinával

Karcsúsodás megvonások nélkül, alakformálás kényelmesen

A Toman Diet fehérjediéta talán attól a legkülönlegesebb, hogy a gyors súlycsökkentés nem jár együtt megvonásokkal: az étrendben még első hallásra bűnös élvezetnek bélyegzett ízekkel is találkozunk. Hogyan lehetséges ez?

A Toman Diet étrendjében rengeteg olyan étel található, amelyeknek a neve hallatán a fogyókúra lenne az utolsó dolog, ami eszünkbe juthat: a baconos tortilla chipsztől, a krumplipürén és tejkaramellás desszerten át, a mogyorós pralinéig. A célom az volt, hogy professzionális segítséggel és a legmagasabb minőségű termékekből összeállítsak egy olyan étrendet, amely testi-lelki támogatást ad a hatékony fogyáshoz: kizárja az evés öröméről való lemondást, az önsanyargatást, helyette változatos, finom ízeket kínál. A vendégeink ma már mintegy 80-féle fogás közül választhatnak, ráadásul ezek az ételek nemcsak különlegesen finomak, hanem egészségesek is: magas a vitamin- és rosttartalmuk. Az étrend összeállítását természetesen szakértők végzik, személyre szabottan. Országos hálózatunkban a képzett tanácsadó csapat mellett dietetikus és belgyógyász áll vendégeink rendelkezésére, akiknek segítségével a velünk fogyók egészségesen, gyorsan és tartósan veszíthetnek súlyukból. Emellett mentálhigiénés szakemberek figyelnek vendégeink lelki egyensúlyára is.

Hogyan épül fel a diéta és mennyire illeszthető be a mindennapokba?

A személyre szabott program egyéni konzultációval és állapotfelméréssel kezdődik. A diéta első szakaszában történik a szervezet zsírégető üzemmódra történő átállítása. Ennek során a Toman Diet változatos ízű termékein kívül, a megengedett zöldségekből bármennyit fogyaszthatunk, illetve adott mennyiségben sovány húst is lehet enni. A szakaszok során folyamatosan bővül a fogyasztható élelmiszerek listája. A szakértőink 2-3 hetenként kontrollal, konzultációval segítik a fogyást és életmódváltást. Ez a diéta könnyedén beépíthető a család és munka mellett a napi rutinba. A termékek praktikus csomagolása lehetővé teszi, hogy ott legyenek velünk a mindennapokban, így bárhol, bármikor, akár pár perc alatt elkészíthetjük az ételeket.

Összeegyeztethető a Toman Diet a testmozgással?

Természetesen, sőt, kifejezetten ajánlott is. Itt sem kell feltétlenül drasztikus szokásváltoztatásokban, vagy nagy sportteljesítményekben gondolkodni, hiszen ha akár 10-20 perc sétát beiktatunk a napi rutinunkba, az is jelentős pozitív testi-lelki változást hozhat számunkra.

A Toman Diet mellé nemrég egy új vonal, a testkezelés is belépett. Mire épül a Toman Shape?

A Toman Shape alappillére két rendkívül hatékony, magas minőségű testkezelőgép, a Cocoon Medical Adagyo hullámmasszázs és a Venus Legacy 4D™. A Venus Legacy 4D™ három rendkívül modern és sokoldalúan tesztelt technológiát ötvöz – élénkebb lesz tőle a sejtműködés, kollagéntermelésre ösztönzi, fiatalítja a bőrt, csökkenti a cellulit mennyiségét, növeli az érképződést, segíti a lerakódott méreganyagok, a víz és a zsír felszabadítását és azok nyirokkeringés általi elszállítását. A Cocoon Medical Adagyo hullámmasszázsgép szintén méregtelenít, hatékonyan lép fel a cellulittal szemben, a csökkenti a szöveti ödémákat, intenzíven serkenti a szervezet vér- és nyirokkeringését, aktiválja a zsírok lebontását és feszesíti a bőrt. A gépek az összes kritikus testtájon alkalmazhatók: kisimítják a bőrt a fenéken és a combon, eltüntetik a cellulitot. A Venus Legacy 4D™ feszesíti, lapossá varázsolja a hasat, újradefiniálja a derék vonalát, de karra is használható, különösen a felkar bőrének fiatalítására. A dekoltázs és a nyak területén is hatékonyan alkalmazható ránctalanításra. A Cocoon Medical Adagyo hullámmasszázsgép esetében a kezelhető zónák szintén a combok, fenék, has, derék, karok.

 A testkezelőgépek együttesen alkalmazhatók a diétával?

Igen, sőt, a diéta mellett még látványosabb az eredmény. Együttesen, de külön-külön alkalmazva is segítenek a tartós karcsúság elérésében és abban, hogy túlzások, végletes módszerek és frusztráció nélkül találjuk meg legszebb, nyugodt és egészséges önmagunkat.

 

Forrás: Éva Magazin 2018. júliusi-augusztusi száma