Mindent egy lapra tettem fel!

HOT magazin – interjú Szabinával

Az egykori modell közel húsz évet töltött el a divat világában, így pontosan tudja, hogy milyen érzés küzdeni a saját testével, önképével. Hiába tökéletes az alakja, nem mindig elégedett magával, azonban a kislánya születése után volt a legkritikusabb magával szemben.

– “Harminc kiló felesleg maradt rajtam, amit hosszú-hosszú időn keresztül nem tudtam leadni. Ennek az lett az eredménye, hogy két évig egyáltalán nem jelentem meg nyilvános eseményen, mert szégyelltem magam. Utólag nem értem, hogy szaladhatott el velem ennyire a ló, hogy nem figyeltem jobban oda magamra, az étkezésemre, vagy hogy miért nem kértem segítséget” – mondta őszintén az édesanya a ***Hot!*** magazinnak.

A híresség jól tudja, milyen az, amikor egy nő elveszik a saját testében, ha a tükörbe nézve nem ismeri fel magát. Ez a tapasztalás adott neki erőt ahhoz, hogy belevágjon a saját üzletébe, hogy létrehozzon egy olyan terméket, ami megkönnyíti mások számára a kívánt testsúly elérését, és lehetővé teszi, hogy egészségesebb, tudatosabb életet élhessenek.

– “A Toman Diet Életmódprogram végigvezet a fogyókúrán, miközben külső-belső változást eredményez, személyre szabottan építjük fel vendégeink programját, fogjuk a kezüket a teljes folyamat alatt. Az első pillanattól kezdve azt érzem, hogy az emberek sikere részben az én sikerem is, és ez a szemlélet formált engem azzá, aki most vagyok” – tette hozzá.

Szabina cégének népszerűsége egyre csak nő, belőle pedig az elmúlt évek alatt komoly üzletasszony lett.

hot_magazin_szabin– “Erősebb, határozottabb vagyok, mint valaha. Egy lapra tettem fel mindent, és hál’ isten bejött. Van bennem egyfajta magabiztosság, ami által könnyebben hozok döntéseket, nem hezitálok. Éppen ezért folyamatosan kihívások elé állítom magam. Nem félek kimondani, hogy a tavalyi év felülmúlta minden kitűzött célomat, igazán sikeres évünk volt.”

A magabiztosságot különösen fontosnak tartja, hiszen számára elengedhetetlen, hogy általa a kislánya egy erős női képet kapjon.

– “A gyermekem egy két lábon járó tükör. Nyíltan és őszintén beszél velem, igazi partner a számomra. Büszke rám, ami még inkább arra sarkall, hogy jó példát mutassak neki. Amira jelenti számomra a biztos pontot, ő az életem mozgatórugója.”

A cég és a gyereknevelés mellett ő maga kissé a háttérbe szorult, de mint mondja, senki nem kergette ebbe az irányba.

– “Szigorú vagyok magammal, így az előző év igencsak túlhajszolt lett, amit egyedül Tomán Szabina sínylett meg. Éppen ezért megfogadtam, hogy idén több időt szánok majd magamra. A testmozgásból pedig nem engedek, arra a testemnek-szellememnek szüksége van. Azt viszont bátran kijelenthetem, jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. Ilyen jól még soha nem voltam!”