Kinyílt a világ!

Toman sikersztorik

Ha nekem sikerült, akkor bárkinek fog!

A történetet lejegyezte és a fogyást végig segítette: Mihácsi Anikó okleveles Toman Diet konzulens, a bajai Toman szalon tulajdonosa.

Óriási felelősséget éreztem az állapotáért!

Anikó: - Ritkán, de előfordul, hogy a Toman Diet életmódprogram nem csak a vendégnek, hanem a rendszeresen képzett és mindenre felkészült konzulensnek is különleges kihívást jelent. Ilyen volt Szilvia története 2016-ban, aki 173 kilósan jelent meg az állapotfelmérésen. Célja nagy mértékű fogyás volt - elsősorban nem esztétikai, hanem egészségügyi okból. Nagy körültekintéssel, kezelőorvosaival együttműködve kezdtük el vele a személyére szabott programot.

Szilvia: - Éveken keresztül mindent megtettem, hogy gyermekem lehessen. A sok hormonkezelés meg is hozta az eredményt, 2003-ban ikreim születtek, azonban a hormonháztartás felborulásával szerzett jelentős túlsúlyt egyetlenegy diétával, sem tornával nem sikerült ledolgozni.

80 kiló mínusz!

Személyre szabott diétával, orvosi felügyelettel 80 kilótól sikerült megszabadulnom! Napi szintű, extra törődést kaptam konzulensemtől, Mihácsi Anikótól - nagy diadal volt ez mindkettőnk számára!

Szilvia igazi „mintadiétázó”!

Anikó: - Nem indult zökkenőmentesen: Szilvinek nem ízlettek azok az ételek, amiket elsőre választott. Hála istennek olyan nagy a választék, hogy addig variáltunk, kóstolgattunk, hogy megtaláltuk az ízlésének megfelelőket. Az egész kúra során együttműködtünk: minden reggelem azzal a gondolattal kezdődött, vajon Szilvi hogy érzi magát. Hála istenek Szilvikém nemcsak mint ember kivételes, hanem igazi “mintadiétázó”. Soha egyetlen alkalommal sem fordult elő, hogy ő mást evett volna, mint amit megbeszéltünk! Jöhetett karácsony, húsvét, esküvő vagy grillparti, nem csábult el, végig csak a saját diétás menüjét ette - vitte magával! A legnagyobb siker, hogy a súlyát sikeresen tartja, egészségesen táplálkozik, sőt heti 4 alkalommal a mozgást is beépítette a mindennapjaiba. Azt gondolom, hogy ő igazi példakép azok számára, akik bizonytalanok.

Kinyílt a világ!

Szilvia: - Életmódot váltottam – inkább úgy fogalmaznék, életet váltottam: kinyílt a világ! A fogyás előtt sehová nem jártunk el, még étterembe sem, mert attól tartottam, hogy összetörik alattam a szék… Egészségi állapotom kifogástalan, orvosaim is elképedve követték az eredményemet, főleg, hogy már 3 éve tartom az elért súlyomat.

Már bikinit is vettem fel! 

Új hobbink a kirándulás. A családdal nyakunkba vettük a világot, nyaralni is voltunk, ahol én is strandoltam a tengerparton, sőt már bikinit is vettem fel!

Nem javaslom senkinek, hogy szenvedjen a súlyfeleslegével, de ne is kísérletezgessen egyedül, mert a kudarcok feldolgozása sokkal nehezebb, mint segítséget kérni! Segítséghez pedig ott a Toman Diet: ha nekem sikerült, akkor bárkinek fog!