Toman Diet Miskolc

Hatékony életmódprogram
Toman Diet Miskolc

„Ez nem diéta, ez egy életmódprogram!”

Krémes pudingok, desszertek, sós ropogtatnivalók, fantasztikus ízvilág, egy csapat, aki nem csak segít, de mindenben melletted áll, és viszlát jojó effektus! Túl szép, hogy igaz legyen – mondhatná, de ezúttal talán mégis igaz!

Léböjt, káposztaleves diéta, szétválasztó diéta, narancs diéta és az ígért eredmények, melyek szerint egy hét alatt akár 5 kilogrammot is leadhat az ember. Egy hét múlva pedig valóban kevesebbet nyomunk 5 kilogrammal, de eltelik még néhány nap és nem csak az a bizonyos 5 kilogramm jött ránk vissza, hanem hozta magával néhány társát is. Ez a jó öreg jojó effektus.

A Toman Diet nem csodaszer, nem egy bogyó, amit bekapsz és máris kevesebbet nyomsz 10 kilogrammal, a Toman Diet új szemléletet ad életünknek. – Az életmódprogramnak köszönhetően tudjuk elkerülni, hogy a későbbiekben visszajöjjenek ránk a kilogrammok, amelyektől már egyszer megszabadultunk – tudtuk meg Rusz Alexandrától, Toman Diet tanácsadótól miskolci üzletükben. – A program alatt megtanulunk étkezni. A diéta különböző szakaszokra tagolódik, melyek során teljesen megtisztul a szervezet a felhalmozódott szénhidráttól és zsíroktól. Az első két program a súlycsökkentésről szól.  A harmadik szakasz a súlytartó program, a negyedik pedig egy általános életmódprogram – részletezte.

A Toman Diet négy szakaszból áll. Az első a tisztító szakasz. Ebben a 2 hetes kúrában a szervezetet megszabadítják a felesleges víztől és méreganyagtól. A második szakasz magát a fogyást jelenti és ez a leghosszabb része a programnak. Alapvető része a második szakasznak a fehérjebevitel, amihez jön némi szénhidrát és cukor is. Amikor a fogyni vágyó eléri a kívánt súlyt, kezdődik a harmadik szakasz. Ekkor a cél a súly stagnálása. Itt már kevesebb a fehérjebevitel. A vendéggel ekkor folyamatos a konzultáció arról, mit vásárol, és mit eszik. Figyelembe veszik az egyéni adottságokat: vagyis, hogy milyen a vendég életvitele. Más a diéta, ha otthon ül a vendég, más, ha sokat utazik és más, ha rohanós az élete. Tehát személyre szabottan stagnálják a súlyt. A negyedik szakaszban már csak 3 havonta kell kontrollra járni, átbeszélve ott a problémákat, tapasztalatokat.

Fehérjediétás édesség

Toman snack

– Az éhségérzet elkerülése mellett a diéta az izomtömeg védelmét szolgálja, így a program során, mérhető adatokkal alátámasztva a vendég csak a testzsírszázalékból veszít – magyarázta Alexandra. – Igazából folyamatosan eszünk valamit, így a vércukorszintünk nem ingadozik. Nyilván, ha valaki egy az egyben visszatér ahhoz az életmódjához, amit a diéta előtt folytatott, akkor persze visszajöhetnek a leadott kilogrammok. Én azonban úgy gondolom, ez a program megtanít minket arra, hogy értékeljük azt, amit eddig elértünk és megtanuljuk azt, milyen is az igazán egészséges életmód – részletezte. – Ezt pedig ki akarná elrontani?

„Sokkal energikusabb vagyok, amióta fehérjedúsan étkezem. A betegség is messziről elkerül. Megtanultam, miből mennyi kell a testemnek, és most már tudom, mit rontottam el.” – Dudás Balázs három hónap alatt 21 kg-tól szabadult meg. –  Amikor felpróbálom a régi ruháimat, megdöbbenek: hogy nem vettem észre korábban, hogy ekkora vagyok?

– Körülbelül 10 éve fogyókúrázom kisebb-nagyobb sikerrel – kezdte Dudás Balázs a diétázós múltja felidézését. – Körülbelül 2-3 éve sikerült is lefogynom, de sajnos nálam is bekövetkezett a jojó effektus, és sokkal több jött vissza, mint amennyitől megszabadultam. Legalább egy éven keresztül nem is tudtam megszabadulni ettől a feleslegtől, míg édesapám egyik este említette, hogy találkozott a Rusz családdal, akik rendkívül jól néznek ki, le van mindenki fogyva. Ekkor hallottam először a Toman Diet-ről. Mivel a saját szememmel is láttam, hogy valóban az egész család fantasztikus sikereket ért el, így nem is gondolkoztam tovább egy percet sem, hogy kipróbáljam ezt a fehérjediétát – folytatta.

Toman Diet módszer

Sikeres fogyás!

–Az első konzultáción megtörtént a mérlegelés, és a részletes egyeztetés után indult is a diéta első programja – mondta Balázs. – Az nagyon kemény volt, mert háromnapos zöldségkúrával kezdtem, ami megmondom őszintén nem volt a legkellemesebb. Ezalatt a három nap alatt csak a Toman fehérjét és zöldségeket ehettem, majd a negyedik naptól már bejött a hús is a programba. Az egy igazi megváltás volt – mosolygott. – Az első három hét után már láttam a változást, hiszen 8 kilogrammot fogytam, már akkor egy csodának éreztem, hogy nem éheztem, mégis ennyit fogytam. Ezután áttértünk a következő szakaszra, ami azért volt jobb, mert már sokkal több mindent ehettem, és bejöttek a palettába a Toman snackek. A snackek, amelyek révén úgy éreztem visszatért a nasi az életembe – emelte ki.

Balázs előtt áll még egy 10 kilogrammos csata, de, ahogy ő fogalmazott: ha ez a 21 kilogramm lement, az a 10 már gyerekjáték lesz.

Miskolci Toman Diet

Toman Diet Mickolc

A Toman Diet ősz óta már Miskolcon is elérhető. Gyönyörű környezetben várják a belváros szívébe mindazokat, akiknek elegük van már a koplalásból, a jojó effektusból és azokból a bizonyos plusz kilogrammokból. A miskolci csapat már közel 60 embernek segített megváltoztatni az életét, miért ne Ön lenne a következő?

Forrás: minap.hu