Chic and Charm - Teszt

Peregnek le rólam a kilók

Chic and Charm – Teszt

Tejcukor érzékenység esetén is tudunk segíteni, és nem akadály a diéta. A Chic & Charm bloggerinájáról peregnek le a kilók.

“Kicsit aggódtam, hogy mihez kezdek egy olyan diétával, amiben bőven található tejfehérje – lévén tejcukor érzékeny vagyok – ám a körültekintő és figyelmes szakértőknek köszönhetően sikerült úgy összeállítani a diétámat, hogy ez egyáltalán nem okozott gondot (laktáz pótlás mellett). Mindez csak azért vezetem fel itt és most, hogy azok se riadjanak el a fehérjediétától, akik hozzám hasonló gondokkal küszködnek, mert menni fog!

És ízlik, amit eszem. Mert reggelire és tízóraira édességeket fogyasztok: cappuccinót iszom, tejkaramellás desszertet, almás-fahéjas zabkását, csokoládé italt, rizspudingot eszem. Ebédre jöhet a rengeteg zöldség, párolva vagy nyersen, csupán sóval és/vagy borssal ízesítve. Uzsonnára és vacsorára a sós Toman Diet fehérjéket eszem, ami nem más, mint egy nagyon finom, ízletes leves: zöldségleves krutonnal, csirkeleves krutonnal, thai leves, gombaleves. És ha még fér belém, akkor lecsúszik még egy kis zöldség. Mellé pedig folyadék, folyadék, és folyadék (amúgy inni sem lehet akármit: jöhet a víz, a fekete és zöld tea, a kávé, ja, és említettem már? A víz sokadszorra bubival vagy anélkül.)”

Kattintsatok a cikkre! Itt találjátok: Peregnek le rólam a kilók