Szenvedélybetegségek
Szenvedélybetegségek – szakíts, ha bírsz!
2019-10-28
Toman Diet italpor
Toman Vital CellNoMore anticellulit italpor
2019-10-30

Egy nő életében egy kisgyermek érkezése talán a legnagyobb boldogság, ám a makacsul ragaszkodó zsírpárnák a szülés után idővel egyre zavaróbbak lehetnek. Egy újdonsült anyukának azonban kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy a legújabb fogyókúrás trendeket böngéssze. Ezért is hatalmas segítség, ha megtalálja azt a módszert, amelyik tényleg hatékony a számára, ráadásul közben maximálisan odafigyelnek rá, segítve testi-lelki megújulását. Hiszen egy eredményes diétától szinte újjászületik az ember.

A Facebookon találtam rá a Toman Dietre

Különös történet az enyém! Négy évvel ezelőtt, a szülésem után fél évvel, 30 kg plusszal, egy sikertelen személyi edzős kurzust követően találtam rá a Toman konzultációs diétára. Nem tagadom, voltak félelmeim, hogy újra csalódnom kell, és maradnak a kilók. Szerencsére gyorsan elmúltak az aggodalmaim, olyannyira, hogy 4 hónap alatt 17 kilótól szabadultam meg, ráadásul megtanultam rendszeresen, helyesen és egészségesen étkezni.

 

21 kiló mínusz!

Aztán – családi okok miatt – egy kis szünet következett, majd újrakezdtem a diétát. Magam is meglepődtem azon, hogy másodszorra gyorsabban működött a fogyás, mintha emlékezne a szervezetem. Összesen 21 kilót hagytam magam mögött!

Toman Shape-pel kombinálva

Szerencsére a pécsi Toman szalonban alakformálásra is van lehetőség, így nem kétséges, hogy zsírégető Geoway infrakerékpár-edzéssel és ultratone kezeléssel próbálom megőrizni a formám, sőt a nagy nap előtt a diódalézeres szőrtelenítést is kipróbáltam!

Tetszett Bernadett története? Jelentkezz be Te is a pécsi Toman Diet szalonba és válts életmódot sikeresen, éhezés nélkül!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]