Bódi Margó és a sikeres Toman Diet program! – Hot magazin interjú

Túrótorta recept
Gyümölcsös túrótorta Toman módra
2017-04-14
Kálium fontossága a Toman Diet alatt
Miért fontos a kálium és hogyan építsük be a Toman Diet alatt?
2017-04-22
Bódi Margó

Bódi Margó és a sikeres Toman Diet fogyókúrás program

A roma énekesnő mindent elkövet, hogy önmagának és az urának is tetsszen, ezért még a nehézségeket is bevállalja. Ezúttal azért fogyókúrázik, mert Guszti megjegyezte, hogy gömbölyödik a feneke.

Túl az ötödik ikszen is fontos a jó megjelenés. Bódi Margó is ezért döntött úgy, hogy kipróbálja a Tomán Szabina által kifejlesztett speciális diétát. Guszti ezt a felesége győzködése ellenére sem vállalta be, pedig a házaspár általában mindent közösen próbál ki.
– Ahhoz egy cigány férfi túlságosan szereti a hasát, hogy fogyókúrára fogják. Én viszont, a poroknak hála, máris megszabadultam nyolc kilótól. Már csak hetvenet mutat a mérleg! – mesélte boldogan az énekesnő, aki nem áll meg a mostani szép eredménynél: további öt kilót szeretne még leadni.

Mindig Gusztinak van igaza

A házaspár évtizedek óta színpadon dolgozik, egy ideje ráadásul saját televíziós műsorral is büszkélkedhetnek. Margó rendszeresen visszanézi az adásokat – így vette észre, hogy nem ártana neki egy kis alakformálás. Az énekesnő már azt is aggasztónak tartja, amikor nem megy rá egy fellépőruhája.
Rendszeresen együtt készülünk a koncertekre Gusztival, és ha a cipzáram mélyebben van, ő segít felhúzni. Előfordult, hogy szólt: bármennyire is szeretne, nem tud segíteni. Nos, az ilyen élményeket egyetlen hölgytársamnak sem kívánom… – vallotta be Margó, majd hozzátette, hogy Guszti szeret gyönyörködni benne, így ő még hamarabb észreveszi, ha valami esetleg nem tökéletes rajta.

– A múltkor, amikor épp felszolgáltam neki az ételt, megjegyezte, hogy nagy a „bulám”. Nem kell semmi rosszra gondolni, ez nálunk, cigányoknál csak annyit jelent, hogy gömbölyödik a fenekem. Ám ha a férjem ilyet mond, sértődés helyett elkezdek mozogni, mert tudom, hogy igaza van. Szerencsés alkat vagyok, ezért eddig még mindig könnyen lefogytam – mondta a mulatós zene királynője.

Odafigyelnek a táplálkozásra

Bódi Guszti igazán rendes feleséggel büszkélkedhet, hiszen Margó mindig azt mondja, hogy az ő ura úgy jó, ahogy van. Nem is tetszene neki kockás hassal.
– Guszti a szívinfarktusa óta odafigyel a táplálkozásra. Lemondott a nokedliről és a tésztáról, de mindenről azért nem, így van némi feleslege, de így is kifejezetten szép embernek tartom. A pici pocakja még jól is áll neki. Ha nagyon lefogyna, nem lenne tekintélye, sőt egyesek még valami súlyos betegségre gyanakodnának – magyarázta Margó.

Mi is az a Tomán-diéta?

TOMÁN SZABINA bő másfél évtizeden keresztül dolgozott divatmodellként. A gyermeke születése után talált rá a fehérjediétára, amely sokat segített neki a szülés utáni fogyásban. A nevével fémjelzett módszer lényege, hogy a fogyni vágyók a hagyományos ételek helyett fehérjében gazdag, de cukormentes készítményeket fogyasztanak. Az étrendbe még az édességek is beleférnek – igaz, azok is cukormentes változatban. A programot többek között már BÁSTI JULI, SZIRTES ÁGI, Náray Erika, Tallós Rita, Szinetár Dóra és Straub Dezső is kipróbálta.