Toman Tudástár

Vízhajtó

AquaAway 10+ – természetes eredetű vízhajtó

Aki túlsúllyal küzd, elsősorban zsírpárnáitól szeretne megszabadulni, azaz „zsírból szeretne fogyni”. Ez alapjában véve logikus is, hiszen izom- és csonttömegünk csökkenése semmiképp sem kívánatos. Az azonban előfordul – főként magas szénhidrát- és sótartalmú étrenden élők körében, kiváltképp, ha az ilyen étrend túlságosan alacsony folyadékbevitellel és mozgásszegény életmóddal párosul –, hogy testük az ideálisnál több vizet köt meg, ami sem egészségügyi, sem esztétikai okokból nem szerencsés, ráadásul a súlyfelesleghez is hozzájárul. Az ilyen – relatíve kis mértékű, nem szervi eredetű – vízvisszatartás természetes módon mérséklődik, amikor egy csökkentett szénhidráttartalmú étrendre térünk át, főleg, ha emellett a kellő folyadékbevitelre is ügyelünk. 

A folyamatot ugyanakkor segítheti, támogathatja és kiegészítheti egy természetes eredetű összetevőkből álló, gyengéd, mégis hatásos vízhajtó italpor, az AquaAway 10+ kúraszerű alkalmazása. A kellemes, baracktea ízű AquaAway 10+ tíz különböző gyógynövény és gyümölcs kivonatát tartalmazza. Az emésztéskönnyítő feketetea-levél és kaktuszfüge, az antioxidánsokban gazdag, anyagcsere-serkentő zöldtea-levél, az étvágycsökkentő hibiszkuszvirág, a máj munkáját támogató pitypanggyökér, a vesevédő cseresznyeszár, valamint a vízhajtó hatásáról ismert kőrisfalevél, réti legyezőfű, édeskömény és feketebodza-virág együttesen fejti ki hatását, a szükséges pluszt pedig az almaecet adja hozzá mindehhez. Az AquaAway 10+ fogyasztásával megvalósuló kíméletes vízhajtás a fogyást képes hatékonyan támogatni.

A termék természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaz, de súlyosabb betegségek és több gyógyszer szedése mellett mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával! Más vízhajtó hatású készítmények mellett, vese- és szívbetegség esetén fogyasztása nem ajánlott. A vízhajtó fogyasztása mellett nagyon fontos a megfelelő mennyiségű folyadék bevitel, mint ahogy például egy magas rosttartalmú étrend mellett plusz vízbevitelre van szüksége a szervezetnek.

Az AquaAway 10+ vízhajtót keresd országszerte a Toman szalonokban!