Anyakanyar - Teszt

Milyen a jó diéta?

Anyakanyar – Teszt

Írt rólunk az Anyakanyar és teszteltek is minket! Olvassátok el beszámolójukat!

“A jó diéta betartható, változatos, gyorsan, látványos eredményt érünk el vele, egészségesek maradunk, közben pedig életmódot váltunk. Aki a Tomán Szabina-féle életmódváltásba kezd a Toman Diet fehérjediétás termékeivel, készüljön fel rá, hogy már két hét alatt is veszít súlyából, az utált mérleg pedig az egyik legjobb barátja lesz. Csirke curry-leves, baconos tortilla chips, krumplipüré, tejkaramellás desszert, mogyorós praliné. Nem éppen fogyókúrásan hangzó ételek. Megtaláltuk a diétát, amibe ez is belefér.

Az Anyakanyarnál már teszteltük is a dolgot. 10 hét alatt 10 kiló a vége.

Az első két hét beindítja a folyamatot. Számunkra a meglepő az volt, hogy valójában semmi nem volt benne terhes. Az első két szigorúbb héten a sütőzacskó vált be, az olaj nélküli életet nagyon könnyen át lehet vészelni vele. Ebben a szakaszban is számtalan olyan zöldség fogyasztható, ami nagyon szerethető. Karfiol, padlizsán, gomba, póréhagyma, cukkini, brokkoli, mellé hal vagy csirke. Két hét nem hosszú idő. Ezalatt nem fogjuk ezeket megunni. Néha jöhet mellé túró, amivel változatossá tudjuk tenni az étkezéseket. Mi egész nap rohanósan vagyunk. Nekünk kifejezetten jó volt, hogy az étkezésre nem kellett nagy figyelmet fordítsunk, mégis nagyon sokféle ízű italt, pudingot, krémet, levest készítettünk el valóban 2 perc alatt a shaker segítségével.

A Toman Program nálunk azért működött, mert egyszerű, és mert nem azzal kezdi, hogy mérj le grammra pontosan mindent. Hogy böngészd a címkéket az élelmiszereken. Hogy számold ki magadnak, hogy mennyi zsírt, szénhidrátot, fehérjét vihetsz be a szervezetedbe egy nap. Mert annyira nagy a választék, hogy nem lehetett megunni az ízeket. Mert nagyon hamar jött az eredmény, és két hét alatt 3 kiló fogyás nagy dolog, és azonnal jobban, könnyebben, energikusabban érzi magát mindenki.

A szokás, amit a Toman Program miatt alakítottunk ki, és a fogyás után is tartjuk magunkat hozzá talán az, hogy leszoktunk a tejről. A capuccino ízét imádjuk. Reggel ezzel indítjuk a napot. Reggeli nélkül eddig nem indultunk el, de ez a fehérjeporból kikevert ital 2-3 órán át teltségérzetet biztosít. Nem vesződünk így a reggelivel, nem veszünk magunkhoz feleslegesen kalóriát pirítóssal, müzlivel, gyümölccsel, bármi átlag dologgal, amit különben reggeliznénk.”

Az egész cikket olvassátok el az Anyakanyaron!

Kattintsatok a cikkre! Itt találjátok: Milyen a jó diéta?

5 napos doboz tartalma