Anyakanyar

Életmódváltás Szabina módra

Anyakanyar – Interjú Szabinával

Az Anyakanyar is felfigyelt Szabina módszerére, még Farkasházi Réka is az ő tanácsait követve fogott a kúrába, kipróbálva a Toman Diet legújabb, gluténmentes ételeit. Olvassátok el a Szabinával készült interjút. Kicsi részlet belőle itt, a teljes cikket a linkre kattintva találjátok!

“Semmilyen más szakma nem ennyire centibe vágó, mint a modellkedés. Én 15 éves korom óta mindenféle diétát kipróbáltam. Az éhezést, az elvonást, az egyoldalút. Mindig azt kaptam külföldön is, itthon is, az összes bookertől, hogy „Kislányom, amit nem eszel meg, az nem hizlal.” Ez mondjuk még egy 17-18 éves lánynál még működhet is, de egy 35 éves gyerekes, felnőtt nőnél nem megoldás. Más a fontossági sorrend. Én átéltem azt, amit a vendégeim. Évekig csináltam a drasztikus elvonással járó fogyókúrákat, amiket tudtam, hogy gyerek és munka mellett nem lesznek kivitelezhetők. Nem javaslom senkinek, még a topmodelleknek sem ezeket, mert megvan az út arra, hogy egészségesen és tudatosan fogyjon le az ember.

A Toman Diet néhány hónapja kapható, de a történeted sokkal előbb kezdődött, ugye?

Igen. Öt évvel ezelőtt Amirával, a kislányommal még otthon voltam. Elkezdtem fogyókúrázni, mert nem éreztem jól magam a bőrömben. Rátaláltam egy szlovák termékre és a fehérjediétára, ami annyira hatásos volt, hogy nagyon gyorsan látványos eredményt hozott. Miközben átváltoztam, egészséges és végig jókedélyű maradtam. Az ismerőseim, barátnőim rögtön elkezdtek kérdezősködni. Mivel én még kijártam akkor Szlovákiába, elkezdtem behozni nekik a terméket. Olyan gyorsan keltette fel a diéta egy széles réteg érdeklődését, hogy egyik napról a másikra kizárólagos forgalmazójuk lettem. Az elmúlt évek alatt rengeteget tanultam, tapasztaltam, ezért úgy döntöttem, kifejlesztem a saját termékeimet.

A Toman Diet miben más, mint a korábbi általad képviselt termékcsalád volt?

Próbáltam arra figyelni, ami a visszajelzések alapján problémát jelentett a vendégeinknek. Például kevesebb volt benne a vitamin, nem volt annyira laktató, vagy a választék volt egy kicsit szerényebb. Diétázol. Az első szakaszban majdnem csak ezt eheted, kiegészítve bizonyos zöldségekkel, hússal, hallal. Kell az embernek a változatosság. Főleg amikor megvonjuk a cukrot. Az fog hiányozni először. Amikor a cukor hiánya megjelenik, fontos, hogy édeshez nyúljon a vendég, de ne unja meg azzal, hogy mindig ugyanazt az ízt fogyasztja. Ezekre figyeltem oda, amikor fejlesztettem a saját termékeimet.”

Kattintsatok a teljes interjúra! Itt találjátok: Életstílus Szabina módra