Tomán Szabina tippjei esküvő előtt és után!

Hogyan készüljünk az álomalak elérésére?
Hogyan készüljünk az álomalak elérésére?

Álompár álomalakkal – Esküvő Classic magazin

Tökéletes megjelenés a fotókon, gyönyörű menyasszony és jóképű vőlegény: minden pár erre vágyik. Ahhoz, hogy a nagy napra és a nászútra sikerüljön ezt elérni, a Toman Diet a legjobb megoldás nőknek és férfiaknak egyaránt.

A menyasszonyok nagy többsége ügyel arra, hogy a nagy napon a legtökéletesebb formájában tündököljön. Tudják azt is, hogy ehhez nem elég egy szép ruha, egy jó frizura és smink, hanem az is kell, hogy megszabaduljanak a plusz kilóktól.

Az esküvő után pedig máris következik a nászút, amelyet legtöbben valamilyen tengerparti környezetben töltenek, így a bride-body és a beachbody elérése egyaránt fontos cél. Ehhez egy, a mindennapi életbe jól beilleszthető, az esküvő előtti stresszt nem növelő diéta a legjobb választás! A Toman Diet fehérjediéta, lényege a fehérjedús diétás termékek fogyasztása. A személyre szabott módszer használatakor egyéni konzultációk során folyamatos segítséget kapnak a fogyni vágyók, és a diétás termékek hatalmas választékából biztosan mindenki megtalálja a neki valót, legyen szó édességről, hagyományos ízekről vagy modern variációkról.

A diéta különböző szakaszokra tagolódik, melyek során teljesen megtisztul a szervezet a felhalmozódott szénhidráttól és zsíroktól. Az éhségérzet elkerülése mellett a módszer az izom tömeg védelmét szolgálja, így közben, mérhető adatokkal alátámasztva, a vendég csak a testzsírszázalékból veszít. Megfelelő ásványi anyag és vitaminpótlással (mely tápanyagokat a diétás termékek is tartalmaznak) a szakszerű instrukciókat betartva, egészségesen és hiányérzet nélkül érhető el fogyás. Az eredmény pedig a tökéletes alak: karcsú, feszes és egészséges.

Tomán Szabina tippjei esküvő előtt és után!

EC: Az esküvői készülődés stresszébe hogyan illeszthető be a diéta?
Tomán Szabina: A diéta nagyon jól működik a stresszes időszakban is, hiszen biztosítja a megfelelő energia bevitelt és ízeket is. Ráadásul az édesszájúak is bűntelenül nassolhatnak a termékekből!

EC: Mi legyen az esküvőn és a nászúton a diétával?
Tomán Szabina: Az esküvő és a nászút is tabu a diétában, mint ahogy a nyaralások, családi kikapcsolódások is. Ezen időszakok után pár napos fegyelmezett diétával vissza lehet állni a hétköznapi egészséges és tudatos életmódra.

Hogyan készüljünk az álomalak elérésére?
A Toman Diet segítségével akár 3-4 hét alatt is látható eredményt lehet elérni, de érdemes az esküvő előtt két-három hónappal elkezdeni a diétát, mert így felkészítjük a szervezetet arra, hogy ne lépjen fel a jojó effektus. Ráadásul így nem kell az utolsó pillanatban is azon stresszelni, hogy sikerül-e elég karcsúvá válni. A kúra egyszerűen és könnyen betartható, a termékek között vannak olyanok, amelyek könnyedén elkészíthetők, és olyanok is, amelyek az édesszájúaknak kedveznek. Mivel közben nem kell éhségérzetre számítani, és megfelelő az energiabevitel, valamint sokfélék az ízek, az esküvői előkészületek stresszét sem fokozzuk. Egy-egy fehérje elkészítése és elfogyasztása rövid idő alatt megvan és kényelmesen biztosítja a napi ötszöri étkezést, plusz időráfordítás nélkül. További információ: Időpontfoglalás

Álomformában együtt
A párok ideális esetben együtt készülnek az esküvőre, és itt akár gondolhatunk arra is, hogy együtt érjék el az álomalakot. Már régen vége annak az időnek, amikor csak a menyasszonytól várták el, hogy a legjobb formáját hozza, itt az ideje, hogy a vőlegények is csatlakozzanak az erőfeszítéshez, hogy az esküvői képekkel ők is igazán elégedettek lehessenek.

A Toman diétát is több pár végezte már együtt, nem csak az esküvő előtt, de akár házaspárok és kollégák is belevágtak egyszerre. A férfiaknak jó hír, hogy ők előnyben lesznek, náluk gyorsabban beindul a fogyás! Hogy miért jó együtt diétázni? Már a közös döntés meghozatala is fontos, és egy újabb összetartó kapcsot képez a pár tagjai között. Ha közös a döntés, akkor egymás támogatása is lényeges, ahogy az is, hogy így valószínűleg tényleg csak olyan dolgok lesznek a hűtőben, amelyek megengedettek a diéta során.

Természetesen a férfi és női szervezet, sőt, minden szervezet másként reagál a diétára, ezért is jó, hogy a Toman Diet egyénre szabott megoldást kínál mindenkinek. Ahogy már említettük, a férfiak, alapvetően gyorsabb anyagcseréjük miatt gyorsabban reagálnak, míg a női szervezetben az ösztrogén raktározza a vizet és a zsírt és a kötőszövetük is gyengébb. Lelkileg már kisebbek a különbségek: mivel a módszer gyorsan látványos eredményt hoz, nincs idő a csüggedésre, és mivel a közérzet is javul, a pár együtt teszi meg az első lépéseket a tudatos táplálkozás felé.

A cél éppen ez legyen: bár egy kitűzött időpontig, például az esküvőig is látványos változás érhető el, de a hosszú távú eredmény még lényegesebb. Hogy mi legyen a nagy napig a reális cél és az ehhez szükséges idő, az egyénektől függ, de ideálisan egy átlagos 8–10 kg érdekében esetén érdemes 3 hónappal előbb elkezdeni a diétát.