Nem sóvárgok semmi után!

Toman sikersztorik

A Toman Diet-ről röviden? Imádom!

Számtalan leadott kiló, siker és sikerélmény, lendület, öröm, boldogság! Rólunk mondták - velünk fogytak: Toman sikersztorik!

Majdnem minden módszert kipróbáltam…

Körülbelül 20 éve diétázok és bátran állíthatom, hogy majdnem minden módszert kipróbáltam! Még a fehérjeporost is - de ki tud több héten keresztül csokis shaket inni… Sajnos a legnagyobb eredményen mindezek után, hogy a szülés utáni 82 kilóm lement ugyan 62-re, de rövid idő múlva vissza is jött. Egyszóval: nulla siker!

Nem kell látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot!

A testvéremtől csak jókat hallottam a Toman Diet-ről, így hát be is jelentkeztem Vikihez (Bódis Viktória okleveles konzulens, Toman Diet Tatabánya). Ahogy beléptem, egy idézet fogadott: „Nem kell látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot!”, ami rögtön bearanyozta az első találkozást! A többi diéta rossz tapasztalatai miatt rögtön megtetszett az is, hogy konzultáció nélkül nem is foghattam bele.

Most épp a 4. szakasznál tartok, az előzményekről, a tapasztalatokról és a terveimről röviden:

  1. fok: az első három nap túlélése
  2. fok: az első két hét leküzdése
  3. fok: lemenni 70 kg alá, ugyanis 3 éve nem tudtam. Óriási erőt adott, amikor ez sikerült.
  4. fok: lemenni 67 kg alá, 4 éve voltam ennyi utoljára
  5. fok: 65 kg-ra lemenni a nyaralásig
  6. fok: 62kg, 6 éve voltam utoljára ennyi
  7. fok: elérni az 56 kg-ot.

Mínusz 14 kiló - 10 hét alatt!

Még félúton vagyok, de Viki segítségével sikerült leküzdenem a lépcsőfokokat és semmi kétségem sincs, hogy a továbbiakban is sikerülni fog!
Nagyon szeretem, hogy ilyen széles a termékválaszték! Igazából nem sóvárgok semmi után, még az édesség utáni vágy is könnyedén leküzdhető. A receptekből is nagyon sokat elkészítettem, sok új ételt és alapanyagot ismertem meg, amelyeket be is iktattunk a család étrendjébe.

Elégedett vagyok az eddigi eredménnyel!

Persze itt is vannak ,,nehéz’’ napok, amikor nem akar mozdulni a mérleg (minden nap mérem magam), de ha azon a héten csinálok 2 fehérjenapot, akkor újra beindul! Bár a család és a munka mellett nem tudok annyit mozogni (szobabiciklizni szoktam), mint amennyit szeretnék, de így is elégedett vagyok az eddigi eredménnyel.

"Aki most szeretne belevágni, szeretettel üzenem, hogy működik! Ne habozzon, mert csak a saját idejét húzza!"

Köszönöm a Toman Diet-nek és Vikinek!

Tetszett Zsuzsanna története? Jelentkezz be Te is a tatabányai Toman Diet szalonba és válts életmódot sikeresen, éhezés nélkül!