"Csak meg kell tenni az első lépést!"

Toman sikersztorik

A rég várt sikerélmény megérkezett – Judit legjobb döntése!

Számtalan leadott kiló, siker és sikerélmény, lendület, öröm, boldogság! Rólunk mondták - velünk fogytak: Toman sikersztorik!

Hiába sportolsz, ha közben nem megfelelően étkezel!

Én valóban mindent megpróbáltam már korábban. Dietetikussal, sporttal, akupunktúrával is igyekeztem fogyni, de mindvégig sikertelenül. Egyrészt azért, mert hiába sportolsz, ha közben nem megfelelően étkezel, másrészt azért, mert teljesen téves elképzelésekkel voltam arról, hogy mennyi az, amennyi feltétlenül szükséges a szervezetemnek.

Egy barátnőm vett rá, hogy vágjak bele a Toman Diet programba látva a sok sikertelen próbálkozásomat és akkor időpontot kértem. A legnagyobb rettegésem a következő kudarc átélése volt. Semmitől nem féltem annyira, minthogy megint kiderül, hogy egy újabb módszer nem működik nálam. Gyűlöltem, hogy kakukktojásnak tűnök: az akupunktúrás orvos azt mondta, hogy 25 éves praxisa alatt nem volt olyan paciense, aki ilyen kevesett fogyott volna. A dietetikusom pedig nem hitte el, hogy hány kilogramm vagyok az étkezési naplómat látva!

Nem akartam elhinni, hogy már 5 nap alatt is látszik a változás! 

Elképesztő fegyelemmel kezdtem el a programot, mert tudtam, hogy ha nem pontosan tartom az utasításokat, akkor visszakerülök a régi körforgásba. Nagyon sokat segített, hogy a Toman Diet tanácsadóm viberen tartotta bennem a lelket, és nem hagyott egyedül. Az első előtte/utána kollázst a diéta 5. napján készítettem el, nem akartam elhinni, hogy ennyi idő alatt már látszik változás.

Amikor utaztam, ott is fogyasztottam a termékeket, igaz voltak pici csalások is. Ennek ellenére hazatéréskor visszaálltam a szabályokra és tökéletesen ment tovább a fogyás. Amikor nem mutatott kevesebbet a mérleg, akkor a testösszetétel javult, ami jellemzően a nagyobb sport aktivitás miatt kezdődött el szerintem.

Kövéren mindig azt hangoztattam, hogy az én életem legnagyobb aktuális problámája a súlyom, és ha ez megoldódna, akkor aztán tényleg 100% boldog életem lenne.

Az életem megváltozott. Minden egyes nap valódi boldogsággal nézek tükörbe!

Januárban végeztem a diétával. A Toman Diet nem csak azt adta nekem, hogy lefogytam 8 kilót (2 ruha méretet), hanem egy hatalmas tanulást is azzal kapcsolatban, hogy miből mennyire van szüksége a szervezetemnek a működéshez. Sőt, talán még fontosabb, hogy miből mennyire NINCS szüksége. Rengeteg támogatást kaptam a konzultációk során és a mérések között is, ami nagyon sokat számít egy magam fajta, notórius "diétán elbukó" személyiségnél. Büszkén mondhatom, hogy az életem tényleg megváltozott. Gyakorlatilag minden egyes nap valódi boldogsággal nézek a tükörbe és egészen máshogy érzem magam a bőrömben! Azóta sokkal jobban élvezem az edzéseket is. Jelentősen javult a teljesítményem, mert látom, hogy van eredmény és nem a zsírréteg alá gyűjtögetem az izmokat. Úgy gondolom, hogy most már örökre lesz egy eszközöm, amivel kordában tudom tartani a súlyom.

„Győzz meg, nyerj meg, mert nem tudsz olyat mondani, ami miatt én belevágnék!”

Bakó Zsófi (okleveles Toman Diet konzulens): Judit el volt keseredve, amikor hozzánk érkezett. Sokféle diétát kipróbált előtte, sajnos sikertelenül: annak ellenére sem tudott lefogyni, hogy rendszeresen súlyzós és kardió edzésekre járt. Egy ismerőse ajánlotta, hogy próbálja ki a Toman Diet programot. Nagy nehezen rávette magát, hogy eljöjjön az Andrássy úti szalonba, ahol az első konzultáción – legnagyobb meglepetésemre – közölte, hogy győzzem meg, nyerjem meg, hogy legyen bátorsága belevágni. Sikerült! Kezdetben ugyan csak maximum két hetet jósolt magának, de szerencsére a rég várt sikerélmény hatására annyira belelkesült, hogy elkezdte élvezni a diétát: kísérletezett az alapanyagokkal, új receptötletekkel állt elő, sőt, javaslatokat tett új ízek fejlesztésére is. Lendületét, aktivitását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy elkezdte hozzánk küldeni a barátait is - sokan az ő példáját követve vágtak bele a Toman Diet programba!

A siker megszépít!

Judit sokat utazott, de közben is gond nélkül tartotta a diétát. Ami pedig még klasszabb, hogy azóta is tartja a súlyát. Sűrűn beszéltünk egymással és sokszor küldött magáról képet, hogy milyen szépen halad és formálódik az alakja. Láthatóan kivirult, ami kívülről is látszik! A bő ruhák után pedig egyre többször lehet őt azóta is alakkiemelő szűk, csinos ruhákban is látni.

Toman Diet – rólad szól!

Nagyon örülök Judit sikerének, jól döntött, hogy belevágott! Igenis létezik olyan diéta, ami a Tiéd, rólad szól és hosszútávon is tartható. Csak meg kell tenni az első lépést!

Tetszett Judit története? Jelentkezz be Te is az Andrássy úti Toman Diet szalonba és válts életmódot sikeresen, éhezés nélkül!