A bőröm is fiatalosabb lett!

Toman sikersztorik

A legjobb dolog volt, hogy belevágtam!

Számtalan leadott kiló, siker és sikerélmény, lendület, öröm, boldogság! Rólunk mondták - velünk fogytak: Toman sikersztorik!

Mindig is adtam magamra…

Rengeteg eredménytelen fogyókúráról hallok és olvasok - gondoltam leírok egy sikereset, hátha kedve támad valakinek velem tartani…
45 éves vagyok, a változó kor egyik jele az volt nálam, hogy folyamatosan jöttek rám a kilók. Mindig is adtam magamra, ezért sokszor diétáztam sokféle módszerrel, és működtek is.  Most azonban a korábban használt, bevált technikák már nem jöttek be – a plusz kilók valahogy mindig megmaradtak. Mozogtam is, vigyáztam az evésre is, de semmi eredmény, ráadásul a közérzetem is rosszabb lett a súlytöbblet miatt.

20 kilót sikerült fogynom!

Korábban már jókat hallottam a Toman Diet-ről, így bejelentkeztem Csillához (Pamuk Csilla okleveles konzulens, Toman Diet Sopron) konzultációra. Ekkor még nem tudtam, hogy a legjobb dolog volt, hogy belevágtam! Csillától nagyon sok szeretetet és bíztatás kaptam. Először kéthetente, a végén háromhetente találkoztunk, rengeteget segített, hasznos tanácsokat adott, éreztem, hogy fogják a kezem. A Toman Diet életmódprogrammal, finom és változatos ételekkel végre látványos változáson mentem keresztül. A diétát nagyon könnyű volt tartanom, soha nem éheztem és nem gondoltam azt, hogy valami mást is szeretnék enni! 20 kilót sikerült fogynom, ami egyáltalán nem viselte meg a szervezetemet, a bőröm is fiatalosabb lett.

"Mindenkinek ajánlom, akinek súlyfeleslege van, bátran vágjon bele a Toman Diet életmódprogramba, én vagyok az élő példa!"
Köszönöm Csilla, köszönöm Toman Diet!

Tetszett Ildikó története? Jelentkezz be Te is a soproni Toman Diet szalonba és válts életmódot sikeresen, éhezés nélkül!