Életmódváltás a Toman "család" tagjaként

Toman sikersztorik

A háborút én fogom nyerni!

Számtalan leadott kiló, siker és sikerélmény, lendület, öröm, boldogság! Rólunk mondták - velünk fogytak: Toman sikersztorik!

Fogyókúra? Eddig nem voltunk közeli barátok…

Kezdjük ott, hogy én és a fogyókúra, hát nem voltunk közeli barátok (eddig). Nem mintha bármi bajunk lett volna egymással, csak soha nem éreztem a szükségességét. Nos, ennél nagyobbat talán még sosem tévedtem!
45 éves lettem, 3 lányom van és kezdtek szaporodni az intő jelek. Nem esett jól a foci. Volt pár rosszullétem az elmúlt 2 évben. Ráadásul az orvosok sem tudták megmondani, mi is a bajom. Illetve dehogynem: magas vérnyomás, túlsúly stb. Szerintem ez afféle Jolly Joker, amikor nem tudnak konkrétumot mondani.

A Toman Diet család tagjai lettünk!

Na jó, akkor nézzük!
Adva van egy 134,6 kg-os pasi, aki szeret főzni, enni és nem mellesleg búvárkodni. Van egy párja, aki elhatározta, hogy vállalkozó lesz. A pasi persze támogatja a gondolatot - már csak egy jó business kell! Kellett egy kis keresés, de végül megtalálta: hát nem egy életmód tanácsadó franchise-ban akarja hasznosítani tudását és üzleti tapasztalatait?

Persze ez nem volt ilyen egyszerű, hisz teltek a napok, a hetek, folytak a tárgyalások, de a végén senki nem tudott megmenteni minket attól, hogy a Toman Diet család tagjai legyünk. Itt kezdődtek a problémák…
Emlékeztek? 134,6 kg - nem Guinness-rekord, de malac-élősúlyban már fennék a késeket!
Ekkor hangzott el a mondat, amit azóta mi is sokszor mondtunk már másoknak: "Együtt sikerülni fog!". Persze a dilemma: hogy lehetnénk hitelesek, ha a külalakunk alapjaiban rombolja a Toman életmódot?

Így kezdődött!

2019. augusztus elsején reggel megittam életem első Toman Caffe latte-ját. Jó hír: ízlett! Rossz hír: a csatát harc nélkül elvesztettem!
2019. augusztus 26-án megnyitottuk a gödöllői Toman Diet szalont. Sok vendég pluszban, még több kiló mínuszban – ez az elmúlt két hónap mérlege. Nagy öröm ez, főleg, hogy a mínusz kilókhoz én is (nem kicsit) hozzájárultam!

Legalább 2 számmal nagyobbak rám a nyári ruháim!

Szeptember utolsó napján 112,4 kg-ot mutat a mérleg. Legalább 2 számmal nagyobbak rám a nyári ruháim - még szerencse, hogy tél jön!
Idén februárban orvosi javaslatra vérnyomáscsökkentőt kezdtem szedni. Volt alapja, hiszen 145/100 körüli értékeket produkáltam. A gyógyszerrel 121/80 körüli értéken beállt. Egy hete elfogyott a gyógyszerem. Lustaságból nem mentem patikába az újabbért, de a vérnyomásom mértem tovább: a ma esti mérés 115/81. Azt hiszem ezt nem kell tovább magyarázni…

Nem éheztem egy pillanatra sem!

Mielőtt bárki azt hinné, hogy sima ügy volt, elárulom, nem volt az! Nem azért, amiért sokan gondolják. Nem éheztem egy pillanatra sem. Persze megéhezem, de mindig kéznél van a megoldás: shaker és valamelyik Toman termék! Ennél egyszerűbb nincs! Nincs idő? Ez csak kifogás! Kenyér nélkül el sem tudom képzelni az életem? Újabb kifogás! Nem ettem semmilyen pékárut az elmúlt 2 hónapban. Nem mondom, hogy reggelente nem csábít a pékség illata, de sokat veszíthetek - azt meg nem szeretek…
Mi is volt a nehéz? Megtanulni a sok zöldség és saláta nevét, valamint azt kitalálni, hogy ne váljon unalmassá, egyhangúvá az étkezésem, amelynek jónéhány alapanyaga korábban a szükséges rossz kategóriába tartozott.

Az elején az írtam, hogy az első Toman latte elfogyasztásakor elvesztettem a csatát (röviden: meggyőztek) – örömmel jelentem, hogy a háborút viszont én fogom nyerni!
"Ki akar a győztes csapatba tartozni?"

Tetszett Levente története? Jelentkezz be Te is a gödöllői Toman Diet szalonba és válts életmódot sikeresen, éhezés nélkül!