Hi-tech alakformáló kezelés!

Toman Shape

4 dimenziós karcsúság

Diéta: betartva. Sport: egyre jobban megy. De még kéne valami, ami felturbózza a fogyást. Egy hi-tech alakformáló kezelés!

Van, hogy úgy érzed, te TÉNYLEG mindent megtettél a csúcs bikiniformáért, az eredmények mégsem jönnek elég gyorsan. Na ilyenkor segíthet egy szuper zsírbontó, narancsbőr elleni kezelés! A Cosmo szerkesztője a Toman Shape alakformáló gépeit tesztelte.

„A terv az volt, hogy márciustól júniusig 6 kilótól és legalább egy ruhamérettől szabadulok meg. Az első hónapban könnyedén lement 2 kiló, pedig akkor csak az étkezésemre figyeltem oda. Aztán elkezdtem kicsit többet mozogni, de sem a mérleg nyelve nem mozdult, sem a derekam nem lett karcsúbb. Ám mielőtt elkeseredtem volna, jött az ötlet: profi segítséggel turbózzam fel a hastáji felesleg elleni harcot.

Már ha harcnak lehet nevezni, amikor az ember gyertyafényben relaxál egy nagy, ritmikusan itt-ott felfújódó, derékig érő csizmába bújtatva. Ez a Cocoon Medical Adagyo nyomásterápiás hullámmasszázs: serkenti a vér és nyirokkeringést, és előkészíti a terepet az igazi küzdelemhez. Ami szintén kőkemény: A Venus Legacy 4D készülék kezelőfejével masszírozzák át a fogyasztani kívánt testrészt – nekem a hasamat. A multipoláris rádiófrekvencia felmelegíti a bőr mélyét, serkenti a kollagéntermelést. A pulzáló elektromágneses mező pedig fokozza a nemszeretem zóna anyagcseréjét. A látványos eredményhez legalább 6 kezelésre van szükség, de én már az első után új lendületet kaptam: azóta nem csalok a diétában, és a nadrágomon érzem a változást!”

Forrás: Cosmo Body

Az alábbi kupon-illusztrációt keresd a Cosmo Body újságban!

Testkezelés akció

Toman Shape Cosmo Body

5 napos doboz tartalma