A legjobb dolog volt, hogy belevágtam!
2019-10-22
Lakossági szűrővizsgálatok
A szűrővizsgálatok fontossága – ne blicceljük el őket!
2019-10-25

Sziasztok!
Az első szakasz tapasztalataival felvértezve végre a másodikba léptem, ami a diéta leghosszabb része. Ez egészen addig tart, amíg el nem érem a kitűzött célt. Persze étrendben és mozgásban is lettek változások!
Továbbra is napi 6 Toman terméket fogyasztok, de jó hír, hogy uzsonnára a snackek is bekerültek a repertoárba. Mind a chipsek, mind a csokik nagyon finomak! Csokiból annyira nem tudok választani, hogy mindig viszek mindegyikből! Étrendben elkezdtem szénhidrátokat is bevinni, valamint tízóraira már lehet egy zöld almát vagy egy zsírszegény joghurtot is enni. Ebédre hagyma, karalábé, paradicsom, fél evőkanál olívaolaj, a tonhal vagy lazac pedig rengeteg plusz lehetőséget ad.

A mozgás is bejött a képbe, amit sajnos egy térdsérülés miatt nem tudtam ebben a 2 hétben elkezdeni, de nagy örömömre ennek ellenére is leadtam 3,5 kilót! A sok pozitívum mellett azért sok volt a hullámvölgy is. Figyelni kell a változatos ételekre, ne mindig csirkét egyetek vajretekkel, mert hamar megunjátok!

A végére maradt a legjobb dolog: a ruhatáramban az XXL méretű ruhák helyet cseréltek az XL-es méretűekkel, így a változás már szemmel is látható! Nagyon örülök az elismerő szavaknak, persze mindenki azt kérdezi, hogy mi a titkom. Erre én csak azt válaszolom, hogy nincs itt semmi titok: egyszerűen csak keressék fel a közelben lévő Toman Diet szalont és mindent megtudnak!

Viktor

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]