Toman Diet 10 napos téli elvonulás

Exkluzív téli kikapcsolódás az életmódváltás jegyében

A mai rohanó világban nem fordítunk elég időt magunkra, így az áhított életmódváltás megvalósítása nem kis nehézségekbe ütközhet. A Toman diéta első, legnehezebb szakaszában szeretnénk neked segíteni: mindössze 10 nap alatt bevezetünk abba a programba, amelyet a kúra után már magad is könnyedén továbbvihetsz hétköznapjaidba.

Tanácsadónk a helyszínen, a csodálatos balatonfüredi Villa Vitae-ban folyamatosan veled lesz és segít mindenben – célod elérése érdekében!

A kúra elsődleges célja mindvégig a fogyás és az életmódváltás marad, de „mellékhatásként” feltöltődve, kipihenve térsz majd vissza hétköznapjaidba.

Csodás környezet és remek programok segítik a pihenést, kikapcsolódást. Szinte észre sem veszed majd, hogy már nem az evésre koncentrálsz!

Toman séfünk finom és egészséges menüsorokat tálal majd fel – az elkészítés fortélyait pedig szívesen meg is osztja majd veled.

Lehetőséged nyílik majd testkezelések kipróbálására, pihentető masszázsra és meditációra. Kirándulunk majd a környéken, de kikapcsolódhatsz a szálloda wellness részlegében, sőt kérheted sminkes és stylist tanácsait is. Kreatív énedet sem kell otthon hagynod és kiváló séfünk segítségével bepillantást nyerhetsz a Toman-konyha fortélyaiba is. A pihentető programok közepette észrevétlenül térsz át egy lendületesebb, egészségesebb életmódra, mely nem csak a kúra ideje alatt tartható, hanem a rohanó hétköznapokban is könnyedén alkalmazható.

Tarts velünk és kezdj új életet a Toman diéta segítségével! A részletes program december második felében lesz elérhető.

  • Elsősorban párok, barátnők, barátok jelentkezését várjuk, mivel az apartmanokban franciaágyak találhatók.
  • Egyes betegségek és allergiák kizárják a diétában való részvételt, ezért kérjük, hogy jelentkezés előtt konzultálj velünk fenti e-mail címen, ha bármilyen betegséged, allergiád van.

Szeretettel várjuk jelentkezésedet! Időpont: 2018. január 19-28.     Ár: 499 000 Ft/fő

További információ és jelentkezés: 

Név (kötelező)

Telefon (kötelező)

Email (kötelező)

Üzenet