Légy sugárzóan szép!

Érezd magad gyönyörűbbnek, mint valaha! Andrássy úti szalonunkban csendes, nyugodt, elegáns környezetben szépülhetsz. Professzionális termékek, képzett szakemberek és világszínvonalú gépek garantálják bőröd egészségét és szépségét. Akár egy szépen megformált szemöldök is teljesen megváltoztathatja az egyéniséged, a klasszikus és exkluzív arckezelések pedig segítenek, hogy szebbnek, fiatalabbnak és magabiztosabbnak érezd magad!

Légy a vendégünk és válaszd a hozzád illő kezelést!

 • Alap- és kiegészítő arckezelések
 • Szemöldök- és szempillafestés
 • Exkluzív gépi arckezelések
 • Gyantázás
Kizárólag olyan krémeket és szérumokat használunk, melyek minőségükkel és természetes összetevőikkel tökéletesen újjávarázsolják az arcod és a tested, hogy a legjobban érezhesd magad a bőrödben.

Alkalmazott krémek, szérumok, ampullák:
 • Charlotte Meentzen
 • Solanie
 • Medical Beauty
 • Toscani Cosmetics
 • Dermaheal
 • C-MED (Centrum Medicum)

Myo Lifting

Az arcizmok visszanyerik feszességüket, az arckontúrok megemelkednek eredeti állapotukba, eltűnnek a szemkörnyék duzzanatai. A kezelés során nyirok stimuláció, méregtelenítés, sejtanyagcsere fokozás, izomstimuláció történik.

A Myo Lifting egy innovatív eljárás a ráncokkal és az öregedéssel szemben. A gép által vezérelt precíz impulzusok hatására javul a vér- és nyirokkeringés, a sejtek közötti mikrokeringés, a sejtek és az izmok regenerálódnak, emellett endorfin szabadul fel a szervezetben, ami kellemes elégedettség érzettel tölti el a vendéget.

A kezelés enyhe csiklandozó érzettel jár, míg külsőleg megfigyelhető az izmok erős vibrációja. A végeredmény rugalmasabb, feszesebb bőr, egészséges arctónus, kevesebb és halványabb ránc, szemkörnyéki ödéma és sötét karika.

Star Lifting (60 perc):

Az arc mimikai és finom ráncait elhalványítja, a bőr rugalmassá, pórusai tisztává válnak. Fokozza a bőr vérkeringését, stimulálja a kollagén és az elasztin rostok regenerációját. A kezelés során mimikai ráncfeltöltést végzünk és az egész arcbőrt regeneráljuk a hatóanyagok mélyen a szövetekbe juttatásával. A kezelés része a mezoterápia is.

Mezoterápia

A mezoterápia különlegessége abban rejlik, hogy a megfelelő minőségű és mennyiségű hatóanyagot a megfelelő helyre juttatjuk el, ráadásul a legmodernebb technológiának köszönhetően fájdalom és kockázat nélkül.

A kezelés során nagy hatékonysággal juttathatjuk be a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe, a sejtekbe is, nem csak a sejt közötti állományba. Ez annak köszönhető, hogy a kezelőfejjel tranziens (átmeneti) hidrofil pórusokat, úgynevezett akvaporin-2 csatornákat hozunk létre a bőr barrierjén. Nagy előnye, hogy makromolekulájú, zsírban és vízben oldódó hatóanyagok egyaránt bejuttathatók a bőrbe.

A mezoterápiás kezelés hatására az arcbőr hidratálttá és táplálttá válik, a mimikai ráncok kisimulnak, egy egészségesebb, feszesebb arcbőrt kapunk.

Anti Aging Lifting (90 perc):

Az Anti Aging Lifting komplex bőrfiatalító csomagunk 3 féle professzionális arckezelési technológiát alkalmaz, amely a Mezoterápia, Myo Lifting és a Dermopunktúra.

Dermopunktúra

A dermopunktúra korszerű eljárás, az akupresszúrás pontok elektromos ingerlése által hat a bőrre. Egy vékony, tűszerű kezelőfej segítségével küld bioimpulzusokat a bőr mélyebb rétegeibe, az irhában található fibroblasztokat kollagén- és elasztintermelésre készteti, melynek hatására feszesebb, rugalmasabb lesz a bőr, és javul a hidratációja is.

Az elektróda segítségével javítjuk a vérkeringést, valamint a sejtek oxigénfelvevő képességét. A kezelés fájdalommentes és rendkívül látványos eredményt hoz a mimikai ráncokkal és a petyhüdt bőrrel szemben.

Expressz Regenárálás (30 perc)

Lézeres előkezelést követően bőrápolás mezoterápiáva.

Gyémántfejes Mikrodermabrázió (30 perc)

Gyémántfejes, vákuumos bőrradírozás és hámlasztás.

Gyümölcssavas archámlasztás

Ahhoz, hogy bőrünk sokáig egészséges maradjon, szüksége van a hámlasztásra, melynek során a legfelső bőrréteg megújulása mellett a kötőszöveti rostok újratermelődése is fokozódik. A hámlasztás egyik leghatékonyabb formája az alfa-hidroxisavas (AHA) kezelés. A gyümölcssavak kíméletesen oldják a bőr felszínéről az elhalt sejteket, behatolnak a szaruréteg aljára, serkentik a sejtek osztódását, elősegítve ezzel a bőr regenerálódását. Ráadásul ez a kezelés a hétköznapokba könnyen beilleszthető, mert a bőr nem lemezesen, nagy területeken hámlik, hanem púderszerűen válik le a felső réteg. A hámlasztás fokozza a bőr hidratációját, serkenti a kollagéntermelést, kúraszerűen alkalmazva sokkal hatékonyabb, de már az egy-egy alkalommal végzett hámlasztás is javítja a bőr állagát.

Mi történik a bőrrel akár már az első kezelés után?
 • feszesebbé, fiatalosabbá, simábbá és puhább tapintásúvá válik,
 • halványodnak az apró ráncok, arcszín friss és üde lesz
 • a pórusok átmérője láthatóan csökken
 • az öregségi és a májfoltok elhalványodnak
 • az aknés bőr állapota észrevehetően javul
Ezt a fajta kezelést ősztől tavaszig végezzük, nem véletlenül: hámlasztás után két hétig (nagyobb koncentráció esetén hat hétig) kerülendő a közvetlen napfény, a szolárium és egyéb fénykezelések, valamint ajánlott a magas faktorszámú fényvédő krém használata! Fényérzékenyeknek a kezelés előtt legalább egy héttel, sőt a kúra ideje alatt is érdemes gondoskodniuk megfelelő fényvédelemről.

Nem ajánlott a hámlasztás a következő esetekben:
 • rozáceás vagy ekcémás bőrön
 • fényérzékenyítő gyógyszerek szedése esetén
 • cukorbetegség és bizonyos vírusfertőzések esetén
BEJELENTKEZÉS