Kozmetika

Légy sugárzóan szép!

Érezd magad gyönyörűbbnek, mint valaha! Andrássy úti szalonunkban csendes, nyugodt, elegáns környezetben szépülhetsz. Professzionális termékek, képzett szakemberek és világszínvonalú gépek garantálják bőröd egészségét és szépségét. Akár egy szépen megformált szemöldök is teljesen megváltoztathatja az egyéniséged, a klasszikus és exkluzív arckezelések pedig segítenek, hogy szebbnek, fiatalabbnak és magabiztosabbnak érezd magad!

Légy a vendégünk és válaszd a hozzád illő kezelést!

  • Alap- és kiegészítő arckezelések
  • Szemöldök- és szempillafestés
  • Exkluzív gépi arckezelések
  • Gyantázás

Kizárólag olyan krémeket és szérumokat használunk, melyek minőségükkel és természetes összetevőikkel tökéletesen újjávarázsolják az arcod és a tested, hogy a legjobban érezhesd magad a bőrödben.

Alkalmazott krémek, szérumok, ampullák:

  • Charlotte Meentzen
  • Solanie
  • Medical Beauty
  • Toscani Cosmetics
  • Dermaheal
  • C-MED (Centrum Medicum)

Myo Lifting (60 perc) :

Az arcizmok visszanyerik feszességüket, az arckontúrok megemelkednek eredeti állapotukba, eltűnnek a szemkörnyék duzzanatai. A kezelés során nyirok stimuláció, méregtelenítés, sejtanyagcsere fokozás, izomstimuláció történik.

A Myo Lifting egy innovatív eljárás a ráncokkal és az öregedéssel szemben. A gép által vezérelt precíz impulzusok hatására javul a vér- és nyirokkeringés, a sejtek közötti mikrokeringés, a sejtek és az izmok regenerálódnak, emellett endorfin szabadul fel a szervezetben, ami kellemes elégedettség érzettel tölti el a vendéget.

A kezelés enyhe csiklandozó érzettel jár, míg külsőleg megfigyelhető az izmok erős vibrációja. A végeredmény rugalmasabb, feszesebb bőr, egészséges arctónus, kevesebb és halványabb ránc, szemkörnyéki ödéma és sötét karika.

Myo Lifting

Myo Lifting

Star Lifting (60 perc):

Az arc mimikai és finom ráncait elhalványítja, a bőr rugalmassá, pórusai tisztává válnak. Fokozza a bőr vérkeringését, stimulálja a kollagén és az elasztin rostok regenerációját. A kezelés során mimikai ráncfeltöltést végzünk és az egész arcbőrt regeneráljuk a hatóanyagok mélyen a szövetekbe juttatásával. A kezelés része a mezoterápia is.

Mezoterápia

A mezoterápia különlegessége abban rejlik, hogy a megfelelő minőségű és mennyiségű hatóanyagot a megfelelő helyre juttatjuk el, ráadásul a legmodernebb technológiának köszönhetően fájdalom és kockázat nélkül.

A kezelés során nagy hatékonysággal juttathatjuk be a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe, a sejtekbe is, nem csak a sejt közötti állományba. Ez annak köszönhető, hogy a kezelőfejjel tranziens (átmeneti) hidrofil pórusokat, úgynevezett akvaporin-2 csatornákat hozunk létre a bőr barrierjén. Nagy előnye, hogy makromolekulájú, zsírban és vízben oldódó hatóanyagok egyaránt bejuttathatók a bőrbe.

A mezoterápiás kezelés hatására az arcbőr hidratálttá és táplálttá válik, a mimikai ráncok kisimulnak, egy egészségesebb, feszesebb arcbőrt kapunk.

Mezoterápia

Mezoterápia

Mezoterápia után

Mezoterápia előtt és után

Mezoterápia után közeli

Mezoterápia előtt és után

Mezoterápia előtt és után

Mezoterápia előtt és után

Mezoterápia előtt és után

Mezoterápia előtt és után

Anti-Aging (60-80 perc)

Lézeres előkezeléssel az arcbőr szépséghibáit (a meglévő mimikai ráncokat, pigment foltokat, hegeket, rosacea-t) korrigálja. A bőr táplálás fázisában a bőr rugalmassá, pórusai tisztává válnak. Fokozza a bőr vérkeringését, stimulálja a kollagén és az elasztin rostok regenerációját. Az Anti Aging kezelés magába foglalja a mezoterápiát és a Star Lifting során alkalmazott hatóanyagokat és technikákat.

Anti Aging Lifting (90-100 perc):

Az Anti Aging Lifting komplex bőrfiatalító csomagunk 3 féle professzionális arckezelési technológiát alkalmaz, amely a Mezoterápia, Myo Lifting és a Dermopunktúra.

Dermopunktúra

A dermopunktúra korszerű eljárás, az akupresszúrás pontok elektromos ingerlése által hat a bőrre. Egy vékony, tűszerű kezelőfej segítségével küld bioimpulzusokat a bőr mélyebb rétegeibe, az irhában található fibroblasztokat kollagén- és elasztintermelésre készteti, melynek hatására feszesebb, rugalmasabb lesz a bőr, és javul a hidratációja is.

Az elektróda segítségével javítjuk a vérkeringést, valamint a sejtek oxigénfelvevő képességét. A kezelés fájdalommentes és rendkívül látványos eredményt hoz a mimikai ráncokkal és a petyhüdt bőrrel szemben.

Dermopunktúra

Dermopunktúra

Expressz Hidratáció (30 perc)
Arcizom lazítás vagy feszesítést követően bőrtáplálás és frissítés ultrahangos kezeléssel.

Expressz Feszesítés (30 perc)
Arcizom feszesítés követően bőrtáplálás mezoterápiával.

Expressz Ránctalanítás (30 perc)
Frissítés ultrahanggal, ráncfeltöltés idegenanyag bevitele nélkül.

Expressz Regenárálás (30 perc)
Lézeres előkezelést követően bőrápolás mezoterápiáva.

Gyémántfejes Mikrodermabrázió (30 perc)
Gyémántfejes, vákuumos bőrradírozás és hámlasztás.