Játék

A NYEREMÉNYJÁTÉK MENETE

A nyereményjátékra kétféle módon illetve csatornán keresztül lehet jelentkezni:
  1. A Szervező által, a Szervező saját Facebook oldalán közzétett játékfelhívó posztjára a Játékosnak hozzászólásként fel kell töltenie egy Toman termék(ek)et is tartalmazó fotót, a #TomanDiet, #TomanUtazas és a #VanKepemHozza hashtagek kötelező feltüntetésével.
  2. Instagram oldal esetén a Játékosnak a saját oldalára kell feltöltenie a fotót @toman.diet és @tomanszabina megjelöléssel, valamint a #TomanDiet, #TomanUtazas és #VanKepemHozza hashtagek kötelező feltüntetésével.

A feltöltött képen jól kivehetően szerepelnie kell legalább 1 db, a Tomán Lifestyle Kft. portfóliójában szereplő bármilyen terméknek: Toman Diet, Toman Snack, Toman Vital termékek, Toman shaker, Toman kulacs, Tomán Szabina szakácskönyv. A játék lényege, hogy a fotó minél több like-ot kapjon, tehát a Játékosnak arra kell törekednie, hogy a Toman termék(ek) minél érdekesebb, figyelemfelkeltőbb közegben tűnjenek fel a fotón (pl. belföldi vagy külföldi nyaralási fotókon, turisztikai nevezetességek közelében, buliközegben, családi és egyéb eseményeken, fesztiválokon…stb.)

A feltöltött fotó(k) mellé hashtag (#) is szükséges:

  • Kötelező: #TomanDiet, #TomanUtazas és #VanKepemHozza.
  • A likegyűjtés érdekében ajánlottak: #RolamSzol, #RoladSzol, #VeledKonnyebb, #ILoveToman, #TomanTravel, # TomanUtazzvelem, #TomanEverywhere.

Egy Játékos több fotót is játékba küldhet, akár a Facebook, akár az Instagram profilján, akár mindkettőn, amivel növelheti nyerési esélyeit. A részfordulókban egy Játékos csak egyszer nyerhet.

van képem hozzá

#TomanDiet #TomanUtazas #VanKepemHozza

A NYEREMÉNYJÁTÉK IDŐTARTAMA, FORDULÓI

A Nyereményjáték négyfordulós: 3 részforduló + a fődíj. A részfordulós nyerteseket a Szervező a részfordulók időintervallumában, a Facebook és Instagram csatornákon keresztül jelentkező összes fotót beküldő Játékos közül sorsolja ki. A Fődíj a Nyereményjáték teljes időtartama alatt a Facebook és Instagram csatornákon keresztül a 10 legtöbb like-ot kapó fotót beküldő Játékos közül kerül kisorsolásra, függetlenül attól, hogy nyertek-e a részfordulókon, vagy sem. 

1.részforduló

Időtartama: 2019. július 22-től 2019. augusztus 4-én éjfélig
Sorsolás: 2019. augusztus 6-án 15.00 órakor
Nyeremény (1 fő részére): 1 db Toman Diet 5 napos csomag

2.részforduló

Időtartama: 2019. augusztus 5-től 2019. augusztus 18-án éjfélig
Sorsolás: 2019. augusztus 21-án 15.00 órakor
Nyeremény (1 fő részére): 1 db Toman ajándékcsomag (Toman Snack és Vital termékek, Tomán Szabina szakácskönyv)

3.részforduló

Időtartama: 2019. augusztus 19-től 2019. szeptember 1-én éjfélig
Sorsolás: 2019. szeptember 3–án 15.00 órakor
Nyeremény (1 fő részére): 1 db Toman Diet 5 napos csomag

FŐDÍJ

Időtartama: 2019. július 22-től 2019. szeptember 6-án éjfélig
Fődíj élő sorsolás: 2019. szeptember 10-én 12.00 órakor
Fődíj nyeremény: 1 db 200.000 Ft bruttó értékű Toman ajándékutalvány, amely szabadon felhasználható Szervező két budapesti szalonjaiban forgalmazott bármely Toman termékre vagy szolgáltatásra.

Vásárolj egy Toman terméket a webshopunkban vagy országszerte a 25 Toman szalon egyikében.

„Nyerj, ha van képed hozzá!”